MENÜ

Pazarspor'un hedefi galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Tepecikspor ile karşılaşacak Pazarspor'un teknik direktörü Hasan Çelik, bu karşılaşmada 3 puan alarak taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi.

Pazarspor'un hedefi galibiyet

Çelik, ikinci yarının ilk maçında, sahalarında Bandırmaspor karşısında aldıkları mağlubiyetle morallerinin bozulduğunu belirterek, "Geçen hafta deplasmanda Bayrampaşa maçını kazanacağımıza inanıyorduk ve kazandık. Bu galibiyetin Bayrampaşa maçına denk gelmesi bizi çok sevindirdi. Çünkü bizim için ikili averajı da hesaba koyarsak yedi puan değerinde bir maçtı. Oyuncularım üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdi. Uzun süreden sonra galip gelmek bizim için büyük moral oldu" dedi.

Haberin Devamı

Hafta sonu sahalarında Tepecikspor’u ağırlayacaklarını ifade eden Çelik, "Artık bundan sonra her maç bizim için çok önemli. Tepecikspor maçı öncesi iyi bir ivme kazandık. Daha da iyi konuma geleceğiz. Haftalar ilerledikçe bu takım ne yaptığını bilen bir takım olacak. Bu karşılaşmada da kazanmak için gereken mücadeleyi vereceğiz. İnşallah Tepecikspor maçından 3 puan alarak taraftarımızı sevindireceğiz" diye konuştu.

AA

PAZARSPOR İSTATİSTİKLERİ

SPOR TOTO 2. LİG FİKSTÜR VE PUAN DURUMU

YORUM YAZ