MENÜ

Paulo Sousa'ya Türkiye'den teklif

Fransa Ligue 1 takımlarından Bordeaux'nun teknik direktörü Paulo Sousa'nın Türkiye'nin büyük bir takımından teklif almasına rağmen bunu reddettiği belirtildi. Teklifte bulunan takımın ise teknik direktör arayışları içindeki Fenerbahçe olduğu ifade ediliyor.

Paulo Sousa'ya Türkiye'den teklif

Corona virüs salgını nedeniyle 2019-20 sezonu tescil edilen Fransa Ligue 1 takımlarından Bordeaux'nun teknik direktörü Paulo Sousa'nın Türkiye'den teklif aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

20minute'in iddiasına göre Portekizli teknik direktör, üst düzey bir Türk kulübünden teklif aldı. Sousa'nın kendisine yapılan bu teklifi reddettiği aktarıldı.

49 yaşındaki çalıştırıcı, Birleşik Arap Emirlikleri Federasyonu'nun da yaptığı teklifi reddederken 5 büyük ligde çalışmak istediği ifade edildi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre Paulo Sousa'ya teklif yapan büyük kulübün, teknik direktör arayışlarındaki Fenerbahçe olduğu belirtiliyor.

Futbolculuk kariyerinde Benfica, Sporting, Juventus, Dortmund, Inter, Parma gibi önemli takımların formalarını giyen Paulo Sousa; QPR, Swansea, Leicester, Fiorentina ve son olarak Bordeaux gibi takımlarda da teknik direktörlük yaptı.

YORUM YAZ