Transfer bombasını annesi patlattı! Kylian Mbappe'nin yeni takımını ayaküstü açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Instagram'da yayınladığı videoyla Paris-Saint Germain'den ayrılacağını duyuran Kylian Mbappe'nin, yeni takımı hakkındaki spekülasyonlar sürerken annesi aynı zamanda da menajeri olan Fayza Lamari, ayaküstü bombayı patlattı. İşte haberin detayları.

Transfer bombasını annesi patlattı! Kylian Mbappe'nin yeni takımını ayaküstü açıkladı

Le Parisien'in haberine göre; Paris Saint-Germain'e veda edeceğini duyuran Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappe, Paris'te yaklaşık 250 kişinin katılımıyla bir veda yemeği düzenledi. Davete Keylor Navas, Barcola, Hakimi, Vitinha, Kimpembe, Zaire-Emery, Arnau Tenas, Dembelé, Skriniar, Zague, Pereira ve Mendes, aralarında kulübün farklı kademelerinden çok sayıda çalışanın da bulunduğu pek çok kişi katıldı.

Haberin Devamı

Ünlü futbolcu söz konusu yemeğe Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u bile davet etti ancak davet etmediği bir kişi vardı. O da, ayrılık kararı sonrası kavga ettikleri iddia edilen PSG Başkanı Al-Khelaifi.

Transfer bombasını annesi patlattı Kylian Mbappenin yeni takımını ayaküstü açıkladı

ANNESİ BOMBAYI PATLATTI
Yemeğin ardından Mbappe'nin annesi aynı zamanda da menajeri olan Fayza Lamari'ye Fransız futbolcunun gelecek sezon nerede oynayacağı soruldu. Gülümseyerek yanıt veren Lamari şu ifadeleri kullandı: "Sanırım zaten biliyorsun."

ARDA GÜLER'E HAYRAN KALDI
Öte yandan Arda Güler'in 2 kez ağları havalandırdığı Villarreal karşılaşması sonrası flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Karşılaşmayı takip eden Mbappe'nin, Güler'e hayran kaldığı ve ""Bu çocukta özel bir şey var, onu oynarken gördüğümde beni hayretler içinde bıraktı." ifadelerini kullandığı iddia edildi.

YORUM YAZ