MENÜ

PSG’nin kalecisi ağır yaralandı, yoğun bakıma alındı!

Ligue 1 şampiyonu PSG’nin kalecisi Rico, şampiyonluğu kutladığı gecenin sabahında trajik bir kaza yaşadı ve şu anda durumu kritik görünüyor.

PSG’nin kalecisi ağır yaralandı, yoğun bakıma alındı!

PSG’nin kalecisi Sergio Rico, atından kötü bir şekilde düşerek kafa travması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Pazar sabahı erken saatlerde Sevilla'daki Virgen del Rocío Hastanesine kaldırılmak üzere İspanya'nın El Rocio kentindeki olay yerine bir hava ambulansı geldi.

Haberin Devamı

DELE ALLİ HAKKINDA ŞOK AÇIKLAMA!

El Mira ve Canal Sur'a göre, 29 yaşındaki kaleci şu anda entübe edildi ve durumu ciddi görünüyor. Cumartesi akşamı Rico, kulübü Racing Strasbourg'a karşı 1-1 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ettiğinde kendi adına Ligu1’de ikinci kez mutlu sona ulaştı.

PSG’nin kalecisi ağır yaralandı, yoğun bakıma alındı

SEVENLERİ TELAŞLI

Şampiyonluğun coşkusunu yaşayan kaleci, Pazar günü trajik bir olayla sevenlerini telaşlandırdı. Şimdilik durumu stabil ilerliyor, ancak yoğun bakımdan çıkması için taraftarlar dua ediyor.

FENERBAHÇE'YE ZAHA DARBESİ!

Camino de Moguer'de ata bindiği sırada başına gelen bu hazin olayın ardından, doktorlar şu anda somut bir açıklama yapmadılar. Tecrübeli kalecinin sevenleri, kendisinden gelecek olumlu haberlere odaklamış durumda…  

PSG’nin kalecisi ağır yaralandı, yoğun bakıma alındı

SEVİLLA'DAN PAYLAŞIM

Rico'nun eski kulübü Sevilla, kaza haberinin ardından eski oyuncusuyla ilgili geçmiş olsun mesajı paylaştı. Sevilla'nın resmî Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "Güçlü ol ve çabuk toparlan!”

Haberin Devamı

Fransız ekibiyle sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan Rico, bu sezon resmi olarak hiç maça çıkamadı.

Lionel Messi'nin PSG İle Antrenmanından En İyi Anları

PSG’nin kalecisi ağır yaralandı, yoğun bakıma alındı

YORUM YAZ