MENÜ

PSG'den transfere rekor bütçe

PSG'de transfer dönemi için şimdiden hazırlıklar yapılmaya başlandı. Fransız ekibinin transfer dönemine ayırdığı bütçe ise dikkat çekti.

PSG'den transfere rekor bütçe

Şampiyonlar Ligi'nde istediği mutlu sona bir türlü ulaşamayan ve yaptığı transferlerden bir türlü istediği verimi alamayan PSG için yaz transfer dönemine dudak uçuklatan bir bütçe ayırdığı söyleniyor.

Haberin Devamı

MESSI İÇİN BARCELONA İDDİALARI ARTIYOR

Sezon sonunda Paris kulübüyle sözleşmesi bitecek olan Arjantinli yıldız oyuncunun, Katalan ekibine gideceği söylentileri gün geçtikçe artmakta. PSG ile yeni şartlar üzerinde anlaşmaya varamadığı söylenen Messi, serbest oyuncu statüsünde olmaya doğru gidiyor. Barcelona'nın teknik direktörü Xavi, dün akşam berabere kaldıkları Girona maçının ardından yaptığı açıklamada, "Taraftarlar Leo'nun dönüşü konusunda çok heyecanlı, her maç onun adını bağırıyorlar, bakalım ne olacak" diyerek iddiaları daha da güçlendirdi.

KAYSERİSPOR MAÇI ÖNCESİ DURUMU BELLİ OLDU

MBAPPE'NİN PİŞMANLIĞI

Geçen sezon Real Madrid'e gideceği kesin gözle bakılan Fransız oyuncu, herkesi şaşırtarak kulübüyle 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde yine istedikleri sonucu alamayarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı söylenen yıldız oyuncunun İspanyol ekibe gitmediği için çok pişman olduğu söyleniyor.

Haberin Devamı

YENİ İSİMLER AYNI SONUÇLAR

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenen PSG, geçen yılı Mauricio Pochettino yönetiminde sadece lig kupasını kazanarak kapatmıştı. Başarısız bir performans sergileyerek bekleneni vermeyen Arjantinli teknik adamla yollarını ayıran PSG, Christophe Galtier'i görev başına getirmişti. Ancak Fransız teknik adamla da Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonucu alamadı ve son 16'da Bayern Münih'e elenerek yeni bir hayal kırıklığı daha yaşandı. PSG'nin bu sonuçlarla beraber Galtier'le sezon sonunda yolları ayırması bekleniyor.

REKOR ZARAR

Fransız ekibi geçen yılı 369 milyon euro zarar ile kapattığını açıklamıştı. Bu rakam EUFA'nın 60 milyon euroluk limitinin üzerinde bulunuyor. Kuralları ihlal etmelerinden dolayı da 10 milyon avro para cezasına çarptırılan kulübün kuralları tekrardan ihlal etmesi halinde daha fazla ceza alabilir.

TAM 830 MİLYON EURO

Le Parisien'ın yaptığı habere göre, yaklaşık 830 milyon euro'luk gelirleri ile yaz transfer dönemine büyük bir hazırlık yapan kulübün, Rando kolo Muani, Marcus Thuram ve Kouadio Kone'yi gözüne kestirdiğini açıkladı. Bu isimlerin yanı sıra adı birçok kulüple anılan Borussia Dortmund'un yıldızı Jude Bellingham'ı da transfer etmek istediği söyleniyor.

YORUM YAZ