PSG'den 16 yaşındaki yıldız için astronomik teklif!

Kylian Mbappe'nin ayrılığının gündeme gelmesi sonrasında Fransız devi yeni yıldızları aramaya başladı. Rotasını Brezilya'ya çeviren PSG, Palmeiras'ın 16 yaşındaki genç oyuncusu için kesenin ağzını açtı. İşte o oyuncu ve o teklif...

PSG'den 16 yaşındaki yıldız için astronomik teklif!

Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe başta olmak üzere birçok sansasyonel transfer yapan Fransız devi PSG bu kez gözünü geleceğin yıldızına dikti. Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılma ihtimallerinin doğduğu ve iddiaların arttığı bu dönemde Fransız ekibi şimdiden geleceğe yatırımı düşünmeye başladı.

Haberin Devamı

Altın çocuk listede

Bu doğrultuda harekete geçen Başkent temsilcisi rotasını Brezilya'ya çevirdi. Güney Amerika ülkelerinden çıkan potansiyelli yıldızları listesine alan PSG, Palmeiras'ın altın çocuğu için kesenin ağzını açtı.

Sadece 10 profesyonel maçı var!

Yeşil-Beyazlılar ile daha bu sezon profesyonel sözleşme imzalayan 16 yaşındaki Endrick için Fransız devi, Palmeiras'a 20 milyon Euro teklif etti. Henüz sadece 10 profesyonel maçı olmasına rağmen 6 gol atan genç forvet için gelen bu teklifi Brezilya temsilcisinin reddettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

35 milyon Euro...

Diario Sport'un haberine göre; 16 yaşındaki yıldız için Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Chelsea ve Arsenal'in de devrede ancak ilk resmi teklif PSG'den geldi. Palmeiras'ın ilginin yüksek olduğu Endrick için 35 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

YORUM YAZ