MENÜ

PSG'de şok eden gelişme! Süper üçlüden ikisi ayrılacak

Şampiyonlar Ligi'ne veda etmenin şokunu yaşayan PSG'de yönetim, maaş bütçesinde yüzde 30'luk bir tasarruf sağlamak istiyor. Fransız devinin, Messi, Neymar ve Mbappe üçlüsünden ikisiyle sezon sonunda yolları ayıracağı konuşuluyor.

PSG'de şok eden gelişme! Süper üçlüden ikisi ayrılacak

Uzun yıllardır en büyük hedefi Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olan PSG, bu doğrultuda transferde milyar Euro'ları harcadı ama bu hayaline yine ulaşamadı. Fransız devi, Devler Ligi Son 16 Turu'nda Bayern Münih'e elendi. Daha önce de Fransa Kupası'nda Marsilya'ya Son 16 Turu'nda kaybeden PSG'nin elinde an itibarıyla sadece Fransa Ligue 1 kaldı. Ligue 1'de Marsilya'nın 8 puan önünde 63 puanla liderliğini sürdüren Paris ekibinin Katarlı yönetimi, sezon sonunda maliyetleri düşürme kararı aldı. İngiliz gazetesi The Times'ın haberine göre PSG, oyuncu maaşlarında yüzde 30'luk bir tasarruf sağlamak istiyor.

Haberin Devamı

Lig şampiyonluğu kaderlerini çizecek

Sezon başında PSG'nin teknik direktörü olanChristophe Galtier ve Sportif Direktör LuisCampos'un gelecekleri de tartışılmaya başlandı. Takımın, Şampiyonlar Ligi'ne erken veda etmesi sonrasında Galtier'ın kovulacağı konuşuluyordu. Ancak Fransız basını, PSG'nin bu sezon Ligue 1'de şampiyon olması durumunda hem Galtier'in hem deCampos'un kalacağını yazdı.

Kalmaya en yakın Mbappe...

Bu yüzden de kulübün, süperstarlarını satmaya hazırlandığı konuşuluyor. Elbette burada akla gelen ilk üç isim, Neymar, Lionel Messi ve Kylian Mbappe... Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Messi 40 milyon Euro, kontratları 2025'te bitecek Mbappe 72 milyon Euro ve Neymar da 30 milyon Euro kazanıyor. Alınan bilgiye göre bu üçlüden ikisiyle yolların ayrılacağı öne sürülüyor. PSG'nin, üç futbolcusundan en çok takımda tutmak istediği ismin, Real Madrid'in peşini bırakmadığı ve daha yeni sözleşmesini uzatan Mbappe olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

PSGde şok eden gelişme Süper üçlüden ikisi ayrılacak

İmzaladığı için pişman

İspanyol Marca Gazetesi, Mbappe'nin yakın zamanda Real Madrid'i arayarak,neden sezon başında onlara transfer olmadığını anlattığını yazdı. Gazete, Fransız süperstarın, PSG ile sözleşme yenilediği için pişman olduğunu ve Real'in, kendisini yeniden transfer etmesini beklediğini vurguladı.

YORUM YAZ