MENÜ

PSG'de Kylian Mbappe krizi büyüyor!

Kylian Mbappe, gelecek sezon sonunda sözleşmesinin bitmesinin ardından PSG’den bedava ayrılmak istiyor. Başkan El-Khelaifi ise “Neden şimdi gitmek istemiyor?” diyerek, en büyük yıldızını bonservis almadan bırakmayacağını vurguladı

PSG'de Kylian Mbappe krizi büyüyor!

Fransa Ligue 1’de son şampiyon PSG’nin süperstarı Kylian Mbappe’nin geleceği büyük merak konusu haline geldi. Mbappe, Kamerun’da doğan babasının yaşadığı evi ziyaret etti. Geniş güvenlik önlemleri altında ziyaretini gerçekleştiren ve geleneksel bir kıyafet de giyen Mbappe’nin, sözleşmesinin bitiş tarihi olan gelecek sezon sonunda serbest oyuncu olarak takımdan ayrılmak istediği biliniyor.

Haberin Devamı

PSGde Kylian Mbappe krizi büyüyor

6 takım arkadaşı şikayet etti

PSG yönetimi, takımın en büyük yıldızını bedava göndermek istemiyor. France Football’a, “Ben, Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyorum. PSG’nin bunu nasıl başaracağını ise bu kadroyu kuranlara sorun” diyen Fransız süperstarı, kulüpten 6 takım arkadaşının bu açıklamaları sebebiyle Başkan Nasser Ghanim El-Khelaifi’ye şikayet ettikleri öğrenildi.

PSGde Kylian Mbappe krizi büyüyor

Real Madrid’le el sıkıştı…

El-Khelaifi’nin, 24 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak, “Neden şimdi gitmek istemiyor” yorumunu yaparak, bonservissiz onu bırakmayacağı bildirildi. Real Madrid’le, kontratının bitmesinin ardından el sıkışacağı konuşulan Mbappe’yi İspanyol devinin ise 400 milyon Euro’luk maliyeti sebebiyle bonservisiyle almayı kesinlikle düşünmediği bildirildi.

Haberin Devamı

PSGde Kylian Mbappe krizi büyüyor

YORUM YAZ