MENÜ

PSG'de kaos çıktı! 6 yıldız Mbappe'ye cephe aldı

Fransa'nın dev takımı PSG'de sular bir türlü durulmuyor. Süperstar Mbappe'nin yaptığı son açıklamanın ardından takımdaki 6 yıldız Mbappe'ye cephe alarak başkanla bir görüşme gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

PSG'de kaos çıktı! 6 yıldız Mbappe'ye cephe aldı

France Football tarafından millî arada yapılan ve bu hafta yayınlanan röportajında Mbappe, başarıya olan açlığını ve kulübünün tekrarlanan Şampiyonlar Ligi başarısızlıklarından duyduğu hayal kırıklığına dair çok önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

"ASLA TATMİN OLMAYACAĞIM"

Geleceği ve PSG'den ayrılma ihtimalinin sorulması üzerine Fransız yıldız, şunları söyledi: "Ayrılabileceğime inanmam için bir neden var mı? Hangi formayı giyersem giyeyim, nerede oynarsam oynayayım, hangi yıl olursa olsun asla tatmin olmadım. Sadece kazanmak istiyorum, asla tatmin olmayacağım. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum."

"TEPEDEKİLER İÇİN!"

PSG'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlığının hatırlatılması üzerine ise Mbappe, "Bu benim için bir soru değil. Takımı oluşturan, kadroyu organize eden insanlarla konuşmalısınız. Bu takımı kim kurdu? Ben sadece işimi olabildiğince iyi yapmaya çalışıyorum. Ligue 1'de üst üste beş kez yılın en iyi oyuncusu oldum. En fazla gol atan oyuncuydum. Bazen futbolda cam tavan denilen durumla karşılaşılır. Bu yüzden bu, benim için bir soru değil. Tepedekiler için bir soru" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

PSGde kaos çıktı 6 yıldız Mbappeye cephe aldı

Mbappe'nin cevapları, oyuncunun kulüpteki memnuniyetsizliğinin altını çizdi. 2024'te sona erecek sözleşmeyi uzatmayı reddeden kulüp ile yıldız futbolcunun ilişkisinin nasıl şekil alacağı henüz belli değil. Öte yandan Real Madrid, Karim Benzema'nın ayrılmasının ardından Mbappe'yi yeniden gündemine almış durumda.

Yazın en büyük transfer spekülasyonları muhtemelen yine Mbappe üzerinden dönecek. Fransız yıldız, bu dedikoduların gölgesinde yakında PSG'nin sezon öncesi hazırlıklarına katılacak. Takımın yeni teknik direktörü Luis Enrique, Mbappe'nin moralini biraz yükseltebilir.

6 YILDIZ CEPHE ALDI!

Mbappe'nin açıklamalarının ardından bazı yıldızlar, Mbappe'ye karşı cephe aldı ve yapılan röportajdaki memnuniyetsizliğini dile getirdiler. Yıldız oyuncular, takıma hakaret edildiğini düşünüyor. RMC Sport'un haberine göre; PSG'deki 6 PSG oyuncusu, Mbappe'nin son açıklamalarından rahatsız olduklarını başkan Nasser El-Khelaifi'ye bildirdi. Oyuncular, Mbappe'nin PSG'yi küçümsediğini düşünüyor.

PSGde kaos çıktı 6 yıldız Mbappeye cephe aldı

YORUM YAZ