MENÜ

PSG'de golcü adayları belli oldu

Bu sezon bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde istediğini elde edemeyen ve ligde de şampiyonluk yolunda ilerse de zaman zaman form düşüklüğü yaşayan PSG gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya başladı. Birçok ismin yer aldığı listede Luis Campos büyük düşünüyor.

PSG'de golcü adayları belli oldu

Her transfer sezonunda adından bahsettiren PSG kadroda değişiklikler yapmayı planlıyor. Genç isimlerle ilgilenen Paris ekibi daha önce hedeflediği isimleri kadrosuna katamamıştı.

Haberin Devamı

MBAPPE YILDIZ İSTEMİŞTİ

Kylian Mbappe yeni sözleşme imzalarken transferde söz hakkı istemişti. Ancak Fransız yıldıza vaat edilen iki önemli isim olan Robert Lewandowski ve Bernardo Silva'yı kadroya katılamadı.

BÜTÇEYİ RAHATLAMAK ZORUNDALAR

Avrupa'da en çok maaş ödeyen takımlar arasında lider olan PSG transferler için önce maaş bordrosunu azaltmak zorunda. Icardi dahil birçok oyuncusunu kiralık gönderen Paris oyuncuların büyük çoğunluğunu takımdan göndermeyi planlıyor. Aynı zamanda 37 milyon Euro maaşı olan Lionel Messi'nin sezon sonunda sözleşmesinin bitimi sonucu takımdan ayrılması beklenirken maddi olarak PSG'nin rahatlaması bekleniyor.

YILDIZ İSİMLER

Transfer sezonunun başlamasıyla beraber Paris daha da hareketlenmeye başlayacak. Bayern'in ciddi olarak ilgilendiği Victor Osimhen, Harry Kane, Randal Kolo Muani, sözlemesi bitecek Marcus Thuram ve Inter'de kiralık olarak forma giyen Chelsea'nin futbolcusu Romelu Lukaku dokuz numara için adaylar.

Haberin Devamı

PSGde golcü adayları belli oldu

LIGUE 1'E PARIS BASKINI

Foot Mercato'nun yaptığı habere göre de Ligue 1'deki yıldızlarla da ilgilenen PSG başka forvet olarak Lille'den Jonathan David ile ilgileniyor.

PSGde golcü adayları belli oldu

Savunmayı da güçlendirmek isteyen Paris Axel Disasi'ye gözünü kestirirken oyuncu Manchester United'ın da radarında. Hedefteki bir başka stoper de Jean-Clair Todibo.

PSGde golcü adayları belli oldu

Orta saha için de Nice'in genç yıldızı Khephren Thuram ile ilgilenen PSG bu oyuncular için şartları zorlamak istiyor.

Paris'in bu oyuncular için yaklaşık 225 milyon Euro gibi bir bedeli gözden çıkarması gerekebilir.

YORUM YAZ