MENÜ

PSG santrafora yeni adayı belirledi! Mbappe için yeni plan

Bu sezonu Ligue 1'de şampiyon olarak tamamlayan ancak Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonucu elde edemeyen PSG'de transfer çalışmaları devam ediyor. İspanyol teknik adam Luis Enrique'nin göreve getirilmesi ile beraber transfer çalışmalarına hız veren Paris ekibi hücum hattına başka isimler de katmak istiyor. Messi'nin takımdan ayrılması ve Mbappe'nin de geleceğinin henüz belli olmamasından dolayı hücum hattında eksik kalmak istemeyen PSG'de santrfora yeni bir aday gündeme geldi.

PSG santrafora yeni adayı belirledi! Mbappe için yeni plan

Kadrosunda bu sezon değişiliklere giden PSG kadrosuna yeni isimler katarken birçok oyunucuyla da yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Luis Enrique'nin istekleri doğrultusunda harekete geçen Paris hareketli zamanlardan geçmekte.

Haberin Devamı

'GERÇEKTEN ZORLANIYORUZ'

AYRILIKLAR YAKIN

İlk olarak Lionel Messi ile yolların ayrıldığı PSG'de daha sonra Sergio Ramos ile yollar ayrıldı. İki oyuncunun da sözleşmesi sona ererken Luis Enrique'nin raporu doğrultusunda başka isimlerle de yollar ayrılacak.

Keylor Navas, Juan Bernat, Layvin Kurzawa, Leandro Paredes, Georginio Wijnaldum, Julian Draxler ve Mauro Icardi ile yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor. Bernat, Paredes ve Icardi ile Galatasaray ciddi olarak ilgilenirken yakın zamanda Icardi ve Paredes ikilisinin sarı kırmızılılara katılması bekleniyor.

PSG santrafora yeni adayı belirledi Mbappe için yeni plan

MBAPPE'DE KRİTİK SÜREÇ

PSG ile 2+1 yıllık olmak üzere sözleşme imzalayan Mbappe, geçen ay opsiyonunu kullanmayacağını açıklamıştı. Yaşanan gelişmeler ardından 24 yaşındaki forvet için 200 milyon Euro isteyen PSG oyuncudan para kazanmak istiyor.

Haberin Devamı

Mbappe'nin durumu hakkında da konuşan Başkan Al-Kheaifi, "En fazla iki hafta içinde karar vermesi gerekiyor. Yeni bir sözleşme imzalamak istemiyorsa kapı açık. Bu onun için ve diğer herkes için böyle. Kimse kulüpten büyük değil, hiçbir oyuncu, ben bile. Bu çok açık. En iyi oyuncunuzun kulüpten bedelsiz ayrıldığını asla göremezsiniz. Bu asla olmaz" sözlerini kullanmıştı.

YENİ İSİMLER

Kadrosuna önemli oyuncular transfer eden PSG transfere hızlı bir giriş yaptı. Bedelsiz olarak Marco Asensio ve Milan Skriniar'ı kadrosuna katan PSG para harcamaktan da çekinmedi. 28.50 milyon Euro karşılığında Hugo Ekitike'nin bonservisini alan Paris daha sonra da 60 milyon Euro'ya Manuel Ugarte ve 45 milyon Euro'ya da Lucas Hernandez'i kadrosuna kattı.

SANTRFOR İÇİN YENİ GİRİŞİM

Mbappe'den bağımsız kadrosuna santrfor katmak isteyen PSG'de yeni bir isim gündeme düştü. Daha önce Osimhen, Kolo Muani isimleriyle ilgilenen PSG bir yıldızı daha gündemine aldı. Fransız basınından Le Parisien'in yaptığı habere göre başkent ekibi Juventus'tan Dusan Vlahovic'i kadrosuna katmak istiyor. Oyuncuyla daha önce Bayern de ilgilenirken PSG de yıldız ismin peşine düşen devlerden biri oldu. Bu sezon Juventus forması ile 42 maça çıkan Sırp oyuncu 14 gol attıp 4 asist yaptı. Juventus ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun geleceğinin nasıl olacağı merak konusu.

Haberin Devamı

PSG santrafora yeni adayı belirledi Mbappe için yeni plan

PSG santrafora yeni adayı belirledi Mbappe için yeni plan

YORUM YAZ