MENÜ

PSG, Lionel Messi'nin ayrılığını resmen açıkladı..

Geleceği merak konusu olan Lionel Messi için resmi açıklama geldi. PSG, 'Teşekkürler Messi' başlıklı paylaşımıyla Arjantinli süperstara veda etti.

PSG, Lionel Messi'nin ayrılığını resmen açıkladı..

İki sezon önce Barcelona'dan ayrılışıyla büyük sükse yaratan Lionel Messi çok büyük umutlarla Fransız devi PSG'ye imza atmıştı. Arjantinli yıldız, Avrupa arenasında Başkent ekibiyle başarılı olamasa da iki sezonda 3 kupa kazandı ve kariyerindeki tek eksik olan Dünya Kupası'nı koleksiyonuna ekledi.

Haberin Devamı

PSG, Lionel Messinin ayrılığını resmen açıkladı..

'Dünyanın en iyi oyuncusuna...'

Bu sezon sözleşmesi sona erecek olan Messi'nin geleceği merakla bekleniyordu. PSG'yle nikah mı tazeleyecek, Barcelona'ya geri mi dönecek yoksa Arap Yarımadası'ndan gelen astronomik rakamlara mı imza atacak? Bu ihtimallerden biri elendi. PSG'de geçtiğimiz günlerde teknik direktör Christopher Galtier, 'Dünyanın en iyi oyuncusuna teknik direktörlük yaptım. Messi bizimle son maçına çıkacak' açıklamasıyla ayrılığı duyurmuştu.

PSG, Lionel Messinin ayrılığını resmen açıkladı..

'Macera sona erecek'

Bugün de PSG resmen ayrılığı açıkladı. 'Teşekkürler Messi' başlıklı paylaşımda, "Başkentte iki sezonun ardından Leo Messi ile Paris Saint-Germain arasındaki macera 2022-23 mali yılının sonunda sona erecek. Kulüp, Leo'ya kariyerinin geri kalanında daha nice başarılar diler" ifadeleri kullanıldı. 

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu, PSG'de iki sezonda 74 maça çıkan ve 32 gol, 35 asistle oynadı.

Lionel Messi'nin PSG'deki İlk Şampiyonlar Ligi Maçının Perde Arkası

PSG, Lionel Messinin ayrılığını resmen açıkladı..

YORUM YAZ