MENÜ

PSG için bomba iddia

Bu sezona Christophe Galtier yönetiminde başlayan ve ligde lider olarak yoluna devam eden PSG'de yeni teknik adam iddiaları ortaya çıkıyor. Son zamanlarda alınan olumsuz sonuçlar ve Şampiyonlar Ligi'nde gelen erken vedanın ardından Fransız teknik adamla ilgili şüpheler artmıştı. Gelen olumsuz sonuçların ardından Fransız basınından yeni hoca isimleri iddiaları gündeme gelirken bir isim oldukça ilgi çekti.

PSG için bomba iddia

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir e-postanın ardından Christophe Galtier tepkilere neden olmuş ve koltuğu giderek sallanmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

İSLAMOFOBİ VE IRKÇILIK

Christophe Galtier'in geçtiğimiz yıl Nice'te çalıştığı dönemde, eski futbol direktörü Julien Fournier'e yolladığı iddia edilen bir e-mail tüm Fransa kamuoyunun ve spor dünyasının gündemine oturdu.

PSG için bomba iddia

Julien Fournier'in iddiasına göre Galtier kendisine şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sadece siyahi oyunculardan ve yarısı Cuma günleri camiye namaz kılmaya giden pisliklerden oluşan bir takım. Bu kadar çok siyahi ve Müslüman olamaz. Takım bana uymuyor ve bu şehrin insanlarının istediklerine de aykırı."

YENİ HOCA İSİMLERİ

Kendini savunan ve isminin ve ailesinin bu şekilde kirletilmesini kabul etmeyen Galtier iddiaları reddetmişti. Bu gelişmelerden sonra yine de iddilar gelmeye başladı.

İlk olarak PSG için Jose Mourinho ismi gündeme gelirken daha sonra da Thiago Motta ismi gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

PSG için bomba iddia

YENİ ADAY İNGİLTERE'DEN

The Sun'ın yaptığı habere göre Nasser Al-Khelaifi'nin hedefindeki isim Arsenal'de bu sezon izleyenleri büyüleyen Mikel Arteta. Manchester City ve Barcelona için uzak gelecekte düşünülen Arteta şampiyonluk yarışına odaklanmak için Arsenal ile olan sözleşme görüşmelerini durdurmuştu. Gunners ile sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan İspanyol menajerin gelecekte neler yapacağı yakın takipte.

Egemen Çidar

YORUM YAZ