PSG ağır yaralı! Neymar ve liderlik...
14 Aralık 2020, Pazartesi 02:37Güncelleme Tarihi:
Ligue 1'in 14. haftasında Paris Saint-Germain, Olympique Lyon’a 1-0 yenilerek liderliği kaptırdı. Ev sahibi takım, bu skorla 28 puanda kalırken, liderlik koltuğunu Lille’e kaptırdı ve 3. sıraya yerleşti. Lyon ise puanını 29’a yükselterek 2. sıraya yükseldi. PSG’nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar, 90+6. dakikada Mendes ile girdiği mücadelede ayak bileğinden ciddi şekilde sakatlandı.

Ligue 1'in 14. haftasında Paris Saint-Germain, Olympique Lyon’a 1-0 yenilerek liderliği kaptırdı. Mücadelenin ilk yarısında Olympique Lyon, Kadewere’nin 35. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci devrede her iki takımdan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Lyon’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Haberin Devamı ›
PSG’nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar, 90+6. dakikada Mendes ile girdiği mücadelede ayak bileğinden sakatlandı. Neymar 90+8. dakikada sedye ile oyundan çıkarıldı. Mendes ise kırmızı kart gördü.
Ev sahibi takım, bu skorla 28 puanda kalırken, liderlik koltuğunu Lille’e kaptırdı ve 3. sıraya yerleşti. Lyon ise puanını 29’a yükselterek 2. sıraya yerleşti.
İlgili Haberler