MENÜ

Paris Saint-Germain'den Kylian Mbappe'ye ültimatom! Ayrılık gibi sözler

Uzun zamandır transfer gündemini meşgul eden Fransız süper yıldız Kylian Mbappe için sıcak saatler bitmiyor. Geleceğine dair neler olacağı merakla beklenen oyuncunun hakkında birçok iddialar çıkarken PSG mevcut durumdan rahatsız.

Paris Saint-Germain'den Kylian Mbappe'ye ültimatom! Ayrılık gibi sözler

Luis Enrique için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak yıldız oyuncuya mesaj verdi.

Haberin Devamı

2017 yılında PSG'nin Monaco'dan transfer ettiği ve kısa sürede dünya futbolunun zirvesine oturan Kylian Mbappe yaşından büyük işler yaptı. 18 yaşında Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası kazanan oyuncu geçen sezon da PSG tarihinin en golcü oyuncusu olmuştu.

Paris Saint-Germainden Kylian Mbappeye ültimatom Ayrılık gibi sözler

REAL MADRID HAYALİ

Vitrine çıktığından beri Real Madrid sevgisini gösteren Mbappe her fırsatta İspanyol devine yeşil ışık yakıyordu. Geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mbappe'nin eflatun beyazlılara katılması beklenirken yaptığı hareket herkesi şok etmişti.

BEŞİKTAŞ'TA SÜRPRİZ GELİŞME

PSG İLE ÖNEMLİ GELİŞMELER

300 milyon Euro imza parası ve yıllık 100 milyon Euro maaş karşılığında PSG ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Mbappe takımında kalmış ve yakın zamanda Real Madrid'e transfer olmayacağı kesinleşmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından Real Madrid farklı oyuncularla ilgilenmeye başlamıştı. Sözleşmesinin son sezonuna girilmesiyle beraber PSG ile olan bir yıllık opsiyonunu kullanmayacağını açıklayan Mbappe ayrılık mesajını verdi.

Haberin Devamı

Paris Saint-Germainden Kylian Mbappeye ültimatom Ayrılık gibi sözler

NASSER AL-KHELAIFI "KİMSE KULÜPTEN BÜYÜK DEĞİL"

Başkan Al- Khelaifi, "En fazla iki hafta içinde karar vermesi gerekiyor. Yeni bir sözleşme imzalamak istemiyorsa kapı açık. Bu onun için ve diğer herkes için böyle. Kimse kulüpten büyük değil, hiçbir oyuncu, ben bile. Bu çok açık. En iyi oyuncunuzun kulüpten bedelsiz ayrıldığını asla göremezsiniz. Bu asla olmaz" dedi.

L’Equipe, PSG’nin Mbappe’ye temmuz ayı sonuna kadar sözleşmesini uzatmasını söylediğini, yoksa onu satışa çıkaracağını bildirdi. Mbappe’nin bu yaz ayrılmak için yılda 240 milyon Euro’luk bir sözleşme talep ettiği bildirilirken oyuncunun geleceği futbol dünyasında en çok merak edilen konulardan biri.

Paris Saint-Germainden Kylian Mbappeye ültimatom Ayrılık gibi sözler

YORUM YAZ