MENÜ

Neymar'dan flaş PSG kararı! Fransızlar ayrılığı açıkladı

Fransız devi PSG'de krizler üst üste geliyor, Mbappe'nin kadro dışı kalmasının ardından Brezilyalı süperstar Neymar'dan da flaş bir karar geldi. İlerleyen günlerde PSG'yi daha da zor günler bekliyor.

Neymar'dan flaş PSG kararı! Fransızlar ayrılığı açıkladı

Mbappe'nin kadro dışı kalmasının ardından Brezilyalı süperstar Neymar'dan da flaş bir karar geldi. İlerleyen günlerde PSG'yi daha da zor günler beklerken neler olacağı şimdilik merak konusu...

Haberin Devamı

Mbappe kadro dışı

PSG, Kylian Mbappe'yi Temmuz ayında satışa çıkardı. Kadro dışı bırakılan 24 yaşındaki oyuncu, Paris ekibinin sezon öncesi kamp kadrosundan çıkarıldı ve takımdan ayrı çalışma yaptı. RMC Sport'un haberine göre, Kylian Mbappe kulüpte takımdan ayrı çalışmalarına devam edecek. L'Equipe'in haberine göre ise 24 yaşındaki yıldız, PSG ile yaşadığı sözleşme krizi nedeniyle Ligue 1'in açılış haftasını kaçıracak. Kylian Mbappe'nin Lorient maçında kadroda olması beklenmiyor.

Neymardan flaş PSG kararı Fransızlar ayrılığı açıkladı

Futbol hayatı tehlikede

Kylian Mbappe ve PSG sözleşme konusunda taviz vermediği için Fransız yıldızın Ligue 1'in ikinci haftasında oynanacak Toulouse maçında da yer alması beklenmiyor. Böylece, PSG ile Mbappe arasındaki problem çözülmediği takdirde Fransız süperstarın bu sezon maçlara çıkmama tehlikesi olacak ve buna bağlı olarak futbol hayatının büyük bir sekteye uğrayacağı konuşuluyor. Bazı kesimler ise futbol hayatının bitebileceğini iddia ediyor. PSG, Kylian Mbappe'nin sözleşme uzatma teklifini kabul etmesini umarken Fransız yıldız, Real Madrid formasını giymek istiyor.

Haberin Devamı

Neymardan flaş PSG kararı Fransızlar ayrılığı açıkladı

Neymar'dan ayrılık kararı

L'Equipe'in haberine göre; PSG'nin Brezilyalı golcüsü Neymar, Pazar günü Fransız devinin yönetimine bu yaz başkent kulübünden ayrılmak istediğini bildirdi. Brezilyalı süperstar hakkında uzun bir süredir transfer spekülasyonları yapılıyordu. Bu kararın ardından, başta Premier Lig kulüpleri olmak üzere yıldız futbolcunun resmi olarak birçok Avrupa deviyle görüşme yapması bekleniyor. Öte yandan, eski takımı Barcelona da Brezilyalı süperstar için devreye girebilir.

Neymardan flaş PSG kararı Fransızlar ayrılığı açıkladı

YORUM YAZ