MENÜ

Neymar, PSG'de kalacak mı? Açıkladı

Paris Siant-Germain'deki geleceği her gün tartışma konusu olan Brezilyalı yıldız Neymar, geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Neymar, PSG'de kalacak mı? Açıkladı

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşan ancak Şampiyonlar Ligi'nde beklenen performansı sergileyemeyen Paris Saint-Germain'de adeta yaprak dökümü yaşanmıştı.

Haberin Devamı

MESSI İMZAYI ATTI

Sezonun sona ermesiyle birlikte sözleşmesi sona eren Lionel Messi, David Beckham'ın sahibi olduğu ABD MLS takımlarından Inter Miami ile sözleşme imzaladı. 36 yaşındaki oyuncu 2025 yılına kadar Inter Miami forması giyecek.

Neymar, PSGde kalacak mı Açıkladı

GALTIER GİTTİ, ENRIQUE GELDİ

Sezonun sona ermesinin ardından Teknik Direktör Christopher Galtier ile de yollar ayrıldı. Fransız teknik adamın yerine son olarak İspanya Milli Takımı'nı çalıştıran Luis Enrique getirildi.

Neymar, PSGde kalacak mı Açıkladı

NEYMAR GELECEĞİNİ AÇIKLADI

Takımda kalıp kalmayacağı en çok merak edilen isimlerden biri de Brezilyalı yıldız Neymar'dı. Özel hayatında yaşadığı problemlerle gündeme gelen yıldız oyuncu geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.

Fransız ekibinden ayrılması beklenen Neymar, Spor Muhabiri Casimiro Miguel'in Youtube yayınında ayrılık haberleriyle ilgili olarak; " Umarım bu sezon yine Paris Saint-Germain'de oynarım. Paris Saint-Germain ile sözleşmem var ve kimse bana olası bir ayrılık hakkında bir şey söylemedi.

Haberin Devamı

FUTBOLU BIRAKMASI BEKLENİYORDU

Taraftarlarla oyuncular arasında çok fazla sevgi olmasa da orada olacağım." diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 29 maça çıkan Brezilyalı oyuncu 18 kez gol sevinci yaşarken 17 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Neymar, PSGde kalacak mı Açıkladı

YORUM YAZ