MENÜ

Messi'de son dakika! Art arda açıklamalar

Paris Saint Germain'de geleceği büyük merak konusu olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi için sürpriz açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Messi'de son dakika! Art arda açıklamalar

Fransa Ligue 1'in marka takımlarından biri olan PSG'de forma giyen Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin takımdan ayrılabileceği öne sürülüyor. Bu gelişmelerin ardından yıldız futbolcu hakkında her gün yeni bir iddia gündeme geliyordu. Ancak bugün konuyla ilgili ilk ağızdan bir açıklama geldi. Bu açıklama Messi taraftarlarını da coşturacak cinsten.

Haberin Devamı

Dünya Kupası hayallerini de gerçekleştiren 35 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı şimdiden büyük merak konusu. Bu yaz sonunda takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Messi için Amerika iddiaları da gündemydedi. Arjantinli ise herkesi vereceği kararla ters köşe yapabilir.

MBAPPE'NİN ARKASINDA KALDI

Fransa Ligi'nde en çok para kazanan futbolcular açıklandı. Listenin ilk 10 sırasında PSG'li oyuncular yer alırken Kylian Mbappe aylık 6 milyon Euro'luk brüt kazancı ile zirvede yer aldı. Fransız yıldızı 3 milyon 650 bin Euro ile takım arkadaşı Neymar izliyor. 3. sırada 3 milyon 375 milyon Euro'luk aylık brüt kazancı ile Lionel Messi bulunuyor.

Messide son dakika Art arda açıklamalar

MESSI İLE DALGA GEÇTİLER

PSG ile olan sözleşmesi yaz aylarında bitecek olan Lionel Messi'nin gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği sorusu büyük bir merak uyandırırken, Suudi Arabistan'dan sürpriz bir açıklama geldi. Cristiano Ronaldo'ya da ev sahipliği yapan Suudi Arabistan Ligi'nde mücadele eden Al-Tai takımının başkanı, Arjantinli efsaneyi takımında görmek istemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan televizyon kanalı SBC'ye konuşan Al-Tai Başkanı Turki Al-Dabaan, "Takımıma Messi gibi futbola doymuş ve Bayern Münih karşısındaki gibi sadece stadı izlemek için maça çıkan yıldız futbolcu transfer etmem. Şunu da belirteyim; Cristiano Ronaldo, Messi'den daha ünlü." dedi.

Bu gelişmelerin ardından bir yeni açıklama da İspanya'dan geldi.

Messide son dakika Art arda açıklamalar

'HER ŞEYE EVET DERİM'

Marca'da yer alan habere göre; Barcelona'nın Başkan Yardımcısı Rafa Yuste, Messi'yle temas halinde olduklarını açıkladı. Başkan yardımcısının, Arjantinli oyuncunun geri dönmesini isteyip istemeyeceği, dönmesini isteyip istemeyeceği ve temasların olup olmadığı şeklindeki sorulara yanıtı "Her şeye evet derim" oldu.

Messide son dakika Art arda açıklamalar

'GÜZEL HİKAYELER İYİ BİTMELİDİR'

Yuste sözlerine şu şekilde devam etti:

"Leo ve ailesi onlara ne kadar düşkün olduğumu bilirler. Ne yazık ki sonuçlanmayan müzakerelerde yer aldım. Eğer La Masia'dan bahsediyorsak, Leo'dan bahsediyoruz demektir. Sadece sportif açıdan değil, temsil edebilecekleri açısından da geri dönmesini çok isterim. Hayattaki güzel hikayeler iyi bitmelidir. Onlarla temaslarımız var"

Haberin Devamı

Messide son dakika Art arda açıklamalar

XAVI'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Elche karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

İspanyol teknik adam, takıma geri döneceği haberleri çıkan Lionel Messi için, "Messi ile dostluğum ve çok fazla iletişimim var. Eğer takıma geri dönerse, şu andan itibaren imza atana kadar çok süre var. Geri dönüşü görmek isteyeceğim ilk şey olurdu. Ama önümüzdeki ay iki kupa için müdacale edeceğiz ve bunun hakkında konuşmanın zamanı değil." ifadelerini kullandı.

'İLK ADIMI BEN ATACAĞIM'

Xavi, sözlerine, "Eğer geri dönmek istiyorsa, onu dinleyeceğiz. Geri dönebilmesi için ilk adımı ben atacağım." diye devam etti.

Takımın Messi sonrası dönemde ilk şampiyonluğunu kazanmasına odaklandığını söyleyen 43 yaşındaki teknik adam, medyaya da eleştiride bulundu ve, "Konuyu değiştirme konusunda uzmansınız. Neden transferden bahsedildiğini anlamıyorum. Şampiyonluk kazanmaktan bir adım uzaktayım ve şimdi transferden bahsediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Messide son dakika Art arda açıklamalar

Lionel Messi'nin Santiago Bernabéu'da Attığı En İyi Goller

YORUM YAZ