Mbappe'den flaş transfer açıklaması! "Neden Real Madrid'e imza attığını söylemiyorsun?" sorusunu duyar duymaz...

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yayınladığı bir videoyla Paris Saint-Germain'den beklenen ayrılığını açıklan Kylian Mbappe, PSG'nin Lyon'u 2-1 yenerek Fransa Kupası'nı müzesine götürdüğü maçta son kez sahaya çıktı. Karşılaşma sonunda Real Madrid sorusunu duyan Fransız futbolcu bakın ne yaptı.

Mbappe'den flaş transfer açıklaması! "Neden Real Madrid'e imza attığını söylemiyorsun?" sorusunu duyar duymaz...

Paris Saint-Germain'le son maçına çıkan Fransız yıldız Kylian Mbappe, Fransa Kupası'nda oynananLyon maçının ardından açıklamalarda bulundu."PSG'ye kupa ile veda etmekten daha iyi bir şey olamazdı. Başım dik bir şekilde ayrılıyorum." ifadelerini kullanan Mbappe, Kylian Mbappe, "Neden Real Madrid'e imza atacağını söylemiyorsun?" şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

"HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR"
"Çünkü bence yapılacak en iyi şey vedalaşmanızı bitirmek. Tek istediğim iyi bitirmekti. Her şeyin bir zamanı vardır. Yeni kulübümü zamanı gelince açıklayacağım."

Yeni kulübünü EURO 2024 öncesi mi sonrası mı açıklayacağı sorulan Mbappe sözlerini şöyle noktaladı:
"Henüz bilmiyorum. Hala detaylar var. En önemli şey kazanmak, bu son duyguları yaşamaktı."

Mbappeden flaş transfer açıklaması Neden Real Madride imza attığını söylemiyorsun sorusunu duyar duymaz...

ANNESİ AÇIKLADI
Öte yandan Kylian Mbappe, Paris'te yaklaşık 250 kişinin katılımıyla bir veda yemeği düzenledi. Davete Keylor Navas, Barcola, Hakimi, Vitinha, Kimpembe, Zaire-Emery, Arnau Tenas, Dembelé, Skriniar, Zague, Pereira ve Mendes, aralarında kulübün farklı kademelerinden çok sayıda çalışanın da bulunduğu pek çok kişi katıldı.

Haberin Devamı

Yemeğin ardından Mbappe'nin annesi aynı zamanda da menajeri olan Fayza Lamari'ye Fransız futbolcunun gelecek sezon nerede oynayacağı soruldu. Gülümseyerek yanıt veren Lamari şu ifadeleri kullandı: "Sanırım zaten biliyorsun."

YORUM YAZ