MENÜ

Lionel Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest

Kariyerine Fransız devi PSG'de devam eden ve sözleşmesi bitecek olan dünya yıldızı Lionel Messi'nin yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu. Geçtiğimiz aylarda kariyerindeki eksik kupalardan biri olan dünya kupasını da kazanan Arjantinli yıldız, milli takımdaki arkadaşlarına büyük bir jeste imza attı...

Lionel Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nı geçtiğimiz Aralık ayında kazanan Arjantin Milli Takımı oyuncularına ve çalışanlarına takımın yıldızı ve kaptanı Lionel Messi'den büyük bir jest geldi. Kupayı kazanmada emeği olan herkese hediye alan yıldız oyuncu aldığı hediye ile dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Dünya Kupası şampiyonluğu ile kazanabileceği tüm kupaları kazanan ve eksik parçayı da tamamlayan Lionel Messi yaptığı bu hareketle cömert yanını da tüm dünyaya göstermiş oldu.

Lionel Messiden Arjantin Milli Takımına büyük jest

SEZON SONU BARCELONA'YA DÖNEBİLİR
Sezon sonu PSG ile sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi'nin turnuva sonrası Paris ekibi ile yeni sözleşmeye imza atması bekleniyordu. Ancak beklenen imza bir türlü gerçekleşmedi ve hakkındaki transfer dedikodular güçlendi.

PSG yönetimiyle Messi'nin babası görüşmelerden bir sonuca varamazken İspanyol basınında ortaya atılan başka bir haber Messi hakkındaki transfer iddialarını daha da arttırdı.

Tekrar Barcelona'ya geri dönmek başkan Joan Laporta ile görüştüğü öğrenilen Messi'nin babası Jorge Messi'nin İspanya seyahati iddiaları daha da güçlendirmişti.

Haberin Devamı

Adı MLS temsilcisi Inter Miami ile de anılan Lionel Messi'nin geleceği merak konusu.

FIFA YILIN FUTBOLCUSU ÖDÜLÜNÜ KAZANDI
2022 Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından "FIFA Yılın En İyi Futbolcusu" ödülünün de sahibi olan Lionel Messi bu ödül için Mbappe ve Benzema ile yarışıyordu. Geçen sezon Robert Lewandowski'nin kazandığı ödülü bu sene kazanan Messi güçlü rakipleri karşısında 2019 yılının ardından ödülü tekrar kazanmayı başardı. Arjantinli yıldız kazandığı ödülün yanında aynı zamanda "Yılın 11'i"ne de girme başarısı gösterdi.

Lionel Messiden Arjantin Milli Takımına büyük jest

MESSI'DEN ARKADAŞLARINA 35 TANE ALTIN IPHONE!
Arjantin Milli Takımı için yaklaşık 35 tane 24 karatlık altın kaplama iPhone satın alan Messi bu hediye için yaklaşık 175bin Sterlin harcadı.

Cumartesi günü Paris'teki dairesine teslim edilen altın kaplama telefonların üzerinde her oyuncunun adı, numarası ve Arjantin logosu bulunmakta.

Lionel Messiden Arjantin Milli Takımına büyük jest

Messi, girişimci Ben Lyons ile temasa geçti ve tasarımı birlikte yaptılar. iDesign Gold'un CEO'su Ben Lyons şunları söyledi: "Lionel en sadık müsterilerimizden biri ve Dünya Kupası finalinin ardından birkaç ay sonra bizimle iletişime geçti. Galibiyeti kutlamak için tüm oyuncular ve personel için özel bir hediye istediğini, ancak her zamanki saat hediyesini istemediğini söyledi. Bu yüzden, isimlerinin yazılı olduğu altın renkli iPhone'lar önerdim ve o da bu fikre bayıldı."

Haberin Devamı

Katar'da oynanan turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen 35 yaşındaki yıldızın bu sezon 28 maçta 17 gol 16 asisti bulunuyor.

Egemen Çıdar - Fanatik Dış Haberler

Lionel Messi'nin Santiago Bernabéu'da Attığı En İyi Goller

YORUM YAZ