MENÜ

Lionel Messi için sürpriz iddia

Messi'nin geleceğiyle ilgili ortaya sansasyonel bir iddia atıldı. Arjantinli şampiyonun Paris ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi için söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Lionel Messi için sürpriz iddia

İki senedir PSG forması giyen yıldız futbolcunun hakkında birçok transfer iddiları çıkarken sezon sonunda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Haberin Devamı

GİZEMİNİ KORUYOR

Dünya Kupası öncesinde Paris ile Messi'nin anlaşması yakın olarak görülürken anlaşmanın gerçekte çok da yakın olmadığı ortaya çıktı. Arjantinli, futbolcunun babası çarşamba günü PSG yönetimiyle bir araya geldi ve görüşmelerde bulundu. Görüşmeye rağmen henüz herhangi bir anlaşma zemini bulunamadı. Haziran ayında sona erecek sözleşme için L'Equipe'in yaptığı habere göre daha önceki haftalara oranla Messi'nin PSG'de kalma ihtimali azaldı.

MBAPPE RAHATSIZ

Kylian Mbappe, PSG ile yeni sözleşme imzalarken yönetimden transferlere dair söz hakkı almayı da istemişti. Messi'nin PSG'ye transferinden bu yana Fransız yıldızın Arjantinli'den rahatsız olduğu haberleri hiçbir zaman bitmedi.

Dünya Kupası finalinde de birbirlerlerine rakip olan iki takım arkadaşı arasında nasıl bir ilişki olduğu futbol dünyası tarafından merak edilmekte.

Haberin Devamı

ABD'DEN SÜRPRİZ

Yine L'Equipe'in yaptığı habere göre Messi ile MLS'den Miami Inter ilgileniyor. David Beckham'ın başkan olduğu Inter Miami'ye daha önce Gonzalo Higuain ve Blaise Matuidi gibi yıldız isimler gelmişti. Messi'nin Miami'den gelen teklifi anlamaya çalıştığını ve MLS'de forma giyme ihtimalinin bulunduğu gelen haberler arasında.

Kariyeri boyunca Messi'nin rakibi olan Cristiano Ronaldo da Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olmuştu. Arjantinli yaşayan efsanenin de MLS yolunu tutması Avrupa futbolunda bir devrin tamamen kapanması demek.

BABA MESSI'DEN YOLCULUK

Lionel Messi'nin babası olan Jorge Messi'nin yaptığı bir yolculuk kafaları karıştırdı. Jorge Messi, PSG yöneticileriyle görüşmesinin ardından Barselona'ya gitti. İspanya'da yaptığı gezinin nedeni bilinmezken Messi ile Barcelona'nın ismi ayrıldığı günden bu yana anılmaya devam etti.

Bu sezon PSG'de 26 maçta 15 gol atıp 14 gol atan Messi'nin etkileyici bir performansı bulunmakta.

Dünya Kupası'nda da Arjantin şampiyon olurken eleme turlarında olan her maçta gol atan Lionel Messi finalde de Fransa kalesine iki gol bırakmıştı. Çıktığı 7 maçta 7 gol atıp 3 asist yapan Lionel Messi şampiyonluğun yanında turnuvanın da oyuncusu seçilmişti.

YORUM YAZ