MENÜ

Lionel Messi dünya tarihine geçecek! Rekor teklif geliyor, ortalık karıştı

İspanyol devi Barcelona'dan 20 yıl sonra ayrılıp PSG'ye imza atan Arjantinli yıldız Lionel Messi, Fransız devinden de ayrılmak üzere. Şampiyonlar Ligi'nde istenilen başarıyı bir türlü yakalamayan dev kulüpte Messi'ye tarihi bir teklif geldi.

Lionel Messi dünya tarihine geçecek! Rekor teklif geliyor, ortalık karıştı

Fransız devi Paris Saint Germain'de Lionel Messi depremi yaşanıyor. Barcelona'da dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan ve kazanmadığı kupa kalmayan Lionel Messi sürpriz bir şekilde sözleşmesi bitince ayrılma kararı almıştı.

Haberin Devamı

Duygusal bir vedaya imza atan Lionel Messi, Fransız devi PSG'ye imza atmıştı. O dönem Fransız devi PSG, Lionel Messi ile birlikte Sergio Ramos, Hakimi, Donnarumma gibi isimleri de kadrosuna katmıştı.

Lionel Messi dünya tarihine geçecek Rekor teklif geliyor, ortalık karıştı

AYRILIK İDDİASI GÜNDEMDE
Fransa Ligi'nde şampiyonluk yaşayan ancak Avrupa'da istenilen performansı bir türlü gösteremeyen PSG bu sezon da Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Avrupa'ya veda eden PSG'de Lionel Messi krizi gündeme gelmeye başladı. İspanyol devine geri döneceği iddiaları gündeme gelen Lionel Messi için bomba bir iddia gündeme geldi...

2 HAFTA KADRO DIŞI
Sezon boyunca saha içi saha dışı farklı sorunlarla uğraşan Fransız devi PSG'de kulüpten izinsiz olarak turizm elçisi sıfatıyla Suudi Arabistan'a giden Lionel Messi'ye 2 hafta kadro dışı ve para cezası verildiği öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Lionel Messi dünya tarihine geçecek Rekor teklif geliyor, ortalık karıştı

'BİR DEVRİN SONU'
PSG taraftarları da kulüp binasına giderek Messi aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundu. Kızgın kalabalık bununla da kalmadı, Neymar'ın evine giderek aynı tepkiyi gösterdi. PSG, yapılan eylemlerin utanç verici olduğunu söylerken L'Equipe, Barcelona'ya döneceği konuşulan Messi için 'Bir devrin sonu' başlığını attı.

'KALAN HAFTALARDA YOK'
Bu gelişmeler devam ederken Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin bu süreç içerisinde takımla antrenman yapamayacak ve maaşından kesinti yapılacak. 35 yaşındaki dünya yıldızı kalan haftalarda Paris Saint-Germain forması giymek istemediği iddia edildi.

L'Equipe'te yer alan habere göre ise, PSG, Lionel Messi ile görüşerek sözleşmesinin sezon bitmeden sonlandırmak isteyip istemediğini soracak.

Takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılan ve iplerin tamamen koptuğu Lionel Messi - PSG birlikteliğinde sürpriz bir iddia gündeme geldi. Lionel Messi'ye Suudi Arabistan'dan tarihi bir teklif yapıldığı öne sürüldü.

Lionel Messi dünya tarihine geçecek Rekor teklif geliyor, ortalık karıştı

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Lionel Messi'ye yıllık 363 milyon euro civarında bir ücret kazanacağı bir teklifte bulundu. Al Hilal,  Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Al Nassr'ın ülkedeki en büyük rakibi olarak dikkat çekiyor. Cristiano Ronaldo, Al Nassr'dan yıllık 200 milyon euro kazanıyor.

Haberin Devamı

SON KEZ KARŞI KARŞIYA GELEBİLİRLER
Lionel Messi'nin Al Hilal'e transfer olması halinde uzun yıllar süren Lionel Messi - Cristiano Ronaldo rekabetinde yeni bir sayfa, bu kez Suudi Arabistan'da açılmış olacak.

BARCELONA İHTİMALİ DE VAR
20 yıl sonra İspanyol devi Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi'nin adı Al Hilal'in yanı sıra eski kulübü Barça ve MLS ekiplerinden Inter Miami ile de anılıyor.

39 GOLE KATKI YAPTI
35 yaşındaki Arjantinli yıldız, bu sezon PSG forması ile çıktığı 37 resmi maçta 20 gol 19 asist kaydetti.

Lionel Messi'nin Santiago Bernabéu'da Attığı En İyi Goller

Lionel Messi dünya tarihine geçecek Rekor teklif geliyor, ortalık karıştı

YORUM YAZ