MENÜ

Lionel Messi döndü, PSG farklı kazandı!

Lionel Messi'nin Suudi Arabistan ziyareti ve ardından kadro dışı kalması dünya gündemini sarssa da bu gerginlik uzun sürmedi, Arjantinli süperstar affedildi. PSG'nin, Ajaccio'yu farklı geçtiği maçta 35 yaşındaki oyuncu 90 dakika sahada kaldı.

Lionel Messi döndü, PSG farklı kazandı!

Fransa Ligue 1'in 35. haftasında PSG sahasında Ajaccio'yu konuk etti. Yaklaşık 10 gündür Lionel Messi kriziyle gündem olan Paris ekibinde buzlar eridi.

Haberin Devamı

Lionel Messi döndü, PSG farklı kazandı

Galtier duyurmuştu

Transfer iddiaları alevlenmişken kulüpten habersiz Suudi Arabistan'a giden ve iki idmana katılmayan Arjantinli süperstar, PSG'de kadro dışı bırakılmıştı. Dün ise PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, "Messi döner dönmez onunla konuştum. Psikolojik durumunu öğrenmek istedim. Kesinlikle onu iyi gördüm, çok motive ve oynamak istiyor. Messi, Ajaccio maçında kadroda olacak" sözleriyle Lionel Messi'nin affedildiğini belirtmişti.

Lionel Messi döndü, PSG farklı kazandı

Tribünlerden tepki aldı

Fransız hocanın dediği gibi de oldu. Arjantinli süperstar, Ajaccio maçına ilk 11'de başladı. Maç öncesinde adı okunduğu sırada tribünlerin tepkisiyle karşılaşan 35 yaşındaki futbolcu 5-0 kazandıkları maçta skor katkısı yapamadı.

Lionel Messi döndü, PSG farklı kazandı

Şampiyonluk yolunda büyük adım

Haberin Devamı

22'de Fabian Ruiz, 33'te Achraf Hakimi, 47 ve 54'te Kylian Mbappe, 73'te de Mohamed Youssouf'un kendi kalesine attığı gollerle Başkent ekibi sahadan 5-0'lık zaferle ayrıldı ve puanını 81'e yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Öte yandan 77'de PSG'de Hakimi, 80'de Ajaccio'da Thomas Mangani kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Lionel Messi'nin Santiago Bernabéu'da Attığı En İyi Goller

Lionel Messi döndü, PSG farklı kazandı

YORUM YAZ