MENÜ

Kylian Mbappe 24 yaşındayken imkansız denileni başardı!

Paris Saint-Germain'in Nantes'ı 4-2 mağlup ettiği maçta, mücadelenin son golüne imza atan Kylian Mbappe, henüz 24 yaşında müthiş bir rekora imza attı.

Kylian Mbappe 24 yaşındayken imkansız denileni başardı!

Fransa Ligue 1'de Paris Saint-Germain sahasında Nantes'ı konuk etti. Ev sahibi ekip 12. dakikada Lionel Messi ve 17. dakikada Hadjam'ın kendi kalesine attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Haberin Devamı

NANTES'TAN YEDİ DAKİKADA İKİ GOL

31. dakikada Blas'ın attığı golle farkı bire indiren Nantes, bu golden yedi dakika sonra Ganago bir gol daha bularak skoru 2-2'ye getirdi. İlk yarı beraberlikle sonuçlandı.

60. dakikada Paris Saint-Germain bu kez Danilo Pereira ile öne geçti. Karşılaşmada son sözü ise 90+2. dakikada Kylian Mbappe söyledi. Paris Saint-Germain sahasında Nantes'ı 4-2 mağlup etti.

Kylian Mbappe 24 yaşındayken imkansız denileni başardı

MBAPPE'DEN MÜTHİŞ REKOR

Paris Saint-Germain'in 24 yaşındaki süperstarı 90+2. dakikada attığı golle takımının tarihine adını alt harflerle yazdırdı.

Fransız ekibi adına 201. golünü atan Kylian Mbappe, Edinson Cavani'yi geride bırakarak takımın en golcü ismi oldu. Yıldız oyuncunun henüz 24 yaşında bu rekoru kırması da dikkat çeken başka bir detay oldu.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

ICARDI'DEN TEBRİK

Bonservisi Paris Saint-Germain'de olan ve sezon başında kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Mauro Icardi de eski takım arkadaşını tebrik etti.

Kylian Mbappe 24 yaşındayken imkansız denileni başardı

Kylian Mbappe ile olan fotoğraflarını paylaşan Arjantinli yıldız, "Tebrikler Kylian Mbappe. Hikayenin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum" notunu da ekledi.

İŞTE PSG TARİHİNİN EN GOLCÜLERİ

Kylian Mbappe'nin 247 maçta kırdığı 201 gollük rekoru takip eden diğer isimlerse şunlar;

Kylian Mbappe: 201
Edinson Cavani: 200
Zlatan İbrahimoviç: 156
Neymar: 118
Pauleta: 109
Dominique Rocheteau: 100

Kylian Mbappe'nin Troyes Savunmasını Tek Başına Geçiyor

YORUM YAZ