MENÜ

'Parayı seçse burda olmazdı'

Abdurrahim Albayrak, Hamit Altıntop'un Galatasaray'a gelmek için Fatih Terim'e söz verdiğini söylerken, “Eğer parayı seçseydi burada olmazdı” ifadelerini kullandı.

'Parayı seçse burda olmazdı'

Kampta bulunan Abdurrahim Albayrak, Hamit’in takıma katılması ve transferlerle ilgili NTV Spor’a konuştu. Albayrak, “Ne kadar mutlu olduğumu söyleyemem, Hamit’e çok büyük teklifler vardı. Uzun uzun görüşmeler oldu. Fatih hocaya sözü vardı ve onunla çalışmak istediğini söyledi. Parayı tercih etseydi, başka takıma giderdi” dedi. Yıldız futbolcuyu 24 saatte 48 defa aradığını dile getiren sempatik yönetici, “Ben uyumuyorum, sen de uyuma dedim. Biz de, Hamit de fedakarlık yaptık, sonunda Hamit’i kadromuza kattık” diye konuştu. Albayrak son olarak şunları söyledi: “Trabzonspor dostumuz, aramızda bir durum olması söz konusu değil. Biz, Burak’ı Trabzon kampından değil, başka takımın kampından aldık. Amrabat için de 7-8 aydır çalışmamız var. Ancak imza atılmadan, bir şey diyemem.”

‘Hedef Devler Ligi’
Yönetici Sedat Doğan ise GS TV’ye konuştu. “Hedefimiz uzun vadede Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldırmak” diyen genç yönetici, “En flaş transferleri biz yaptık. İnternet siteleri yıkılıyor. Binlerce tebrik alıyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ