MENÜ

'Paramız da var vizyonumuz da'

Başkan adaylarından Turgay Kıran, düzenlediği basın toplantısında iddialı konuştu. Kıran, “Galatasaray küllerinden doğacak. Bu kulübü yönetecek paramız da var vizyonumuz da” ifadelerini kullandı

'Paramız da var vizyonumuz da'

Sarı-Kırmızılılar’ın, 14 Mayıs’ta yapılması beklenen olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olan Turgay Kıran, iddialı açıklamalar yaptı. Conrad Otel’de düzenlenen basın toplantısında, yönetim kurulu ve diğer kurullardaki adaylarını tanıtan Kıran, Galatasaray’ı bu sıkıntılı durumdan kurtaracaklarını söyledi. Göreve gelmeleri halinde şu futbolcu ya da teknik adamı getireceğiz şeklinde vaadleri olmadığının altını çizen Kıran, “Galatasaray altyapıdaki arkadaşlarımızla bile sahaya çıksa en kötü 3. olur. bu takımı küllerinden doğuracağız. Elbette yabancılar olacak. Ama takımı kendi içimizden çıkmış kişilerle başarıya götüreceğiz. Galatasaray’ı yönetecek paramız da vizyonumuz da var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Toköz’den şok sözler

Turgay Kıran, futbolu yaklaşık 7 kişilik uzman bir ekipten oluşan komiteye teslim edeceğini söyledi. Öte yandan, Kıran’ın disiplin kurulu listesinde bulunan, eski başkan adaylarından avukat Yılmaz Toköz, mahkemenin tedbir kararının kalkmaması halinde seçimin yapılamayacağını da söyledi. Toköz, “Dava devam ederse, gelecek sene yapılacak normal genel kurul bile yapılamaz. Bu dava 1 seneden önce bitmez. Tedbir kaldırılmazsa seçim olmaz” diye konuştu.

YORUM YAZ