MENÜ

Para Atıcılık'ta dünya 3'üncülüğü!

Para Atıcılık Dünya Şampiyonası’nda Taha Yasin Küsmüş, Murat Oğuz ve Cevat Karagöl’den oluşan P1 Erkekler 10m Havalı Tabanca Erkek Milli Takımımız bronz madalya kazandı.

Para Atıcılık'ta dünya 3'üncülüğü!

Peru’da devam eden Para Atıcılık Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’nin madalya serisi devam ediyor. Taha Yasin Küsmüş, Murat Oğuz ve Cevat Karagöl’den oluşan P1 Erkekler 10m Havalı Tabanca Erkek Milli Takımımız bronz madalya elde etti. Bu arada Para Atıcılık Dünya Şampiyonası’nda daha önce P2 10m havalı tabanca kategorisinde ülkemizi temsil eden Aysel Özgan altın madalya, aynı kategoride yarışan bir diğer sporcumuz Ayşegül Pehlivanlar da bronz madalya kazanmıştı. Milli sporcumuz Erhan Coşkuner de 10m Havalı Tüfek Yatarak Karışık (R3) SH1 kategorisinde 2024 Paris Paralimpik Oyunları kotasının sahibi oldu.

Haberin Devamı

Para Atıcılıkta dünya 3üncülüğü

Judo'da da 2'si altın 7 madalya

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ve 2024 Paris Paralimpik Oyunları’na puan veren Görme Engelliler Judo Azerbaycan Grand Prix’sinde Türkiye toplam 2 altın, 3 gümüş, 2 bronz olmak üzere 7 madalya kazandı. J1 kategorisinde, -48 kiloda Ecem Taşın Çavdar, +70kg Nazan Akın Güneş altın, -57 kiloda J2 kategorisinde Zeynep Çelik, +90 kilo J1 kategorisinde Onur Taştan, -57 kilo J1 kategorisinde Döndü Yeşilyurt gümüş, -90 kiloda J1 kategorisinde Yasin Çimçiler ile -70 kiloda J1 kategorisinde Merve Uslu ise bronz madalyanın sahibi oldu.

YORUM YAZ