MENÜ

PAOK - Beşiktaş maçına çarpıcı yorum: Ne olduğu belli değil!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Beşiktaş, Yunan ekibi PAOK'a karşı 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlıların kadro yapılanması gündeme oturdu. Gazetemiz yazarı Cem Dizdar, karşılaşmayı TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda deplasmanda karşılaştığı PAOK'a karşı 3-1 mağlup oldu. PAOK'un gollerini Christos Tzolis(7' ve 24') ve Dimitris Pelkas (30') kaydetti. Temsilcimizin tek golüyse 37. dakikada Larin'den geldi.

Haberin Devamı

Yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş'ın PAOK ile oynadığı mücadeleyi TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Cem Dizdar, '' Onlar 3 golle biraz temkin oyununa geçtiler. Bizde Oğuzhan oyuna girince akıl ve beceri oyununa döndü. Beşiktaş önce oyunu dengeye getirdi sonra da oyunu eline aldı. Deplasmana gitmişsin. Peki ne yaparsın? Bir tane deplasman oyunu bulman lazım. Beşiktaş, bu oyunuyla bu ülkede maç kazanır. 3 maç kazanır 2 maç kaybeder. Bu oyunda denge yok. Ne olduğu belli değil.'' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ