MENÜ

PAOK - Beşiktaş maçı değerlendirmesi: Beşiktaş'ın penaltısı verilseydi...

PAOK - Beşiktaş maçı 3-1 PAOK'un üstünlüğüyle tamamlandı. Alınan bu sonuçla Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, PAOK - Beşiktaş maçının hakeminin yönetimini değerlendirdi.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PAOK'a konuk olan temsilcimiz Beşiktaş, sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, PAOK karşısında alınan bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Siyah-beyazlılar yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, PAOK - Beşiktaş maçının hakeminin yönetimini değerlendirdi.

Beşiktaş'ın 3-1'lik skordan sonra maça ortak olacak pozisyonlar yakaladığını ifade eden Deniz Çoban, "En kritik pozisyon 86. dakikada N'Koudou'nun ortasında Lens topu kafayla içeriye çevirmek istedi fakat Yunan savunma oyuncusunun koluna çarpan top kornere gitti. Burada hakemin kesinlikle ve kesinlikle penaltı kararı vermesi gerekirdi." dedi.

Penaltı kararlarında daha önce çok çeşitli kriterler kullanıldığını ancak yeni kurallara göre ceza sahasında oyuncunun elleri oyun hizası üzerine kalkmışsa topun çarpması sonrası kriter olmaksızın penaltı olduğunu ifade eden Deniz Çoban, "Bu kadar net olan bir pozisyonda maçın İtalyan hakemi 'devam' demeyi tercih etti. Belki de Beşiktaş, 3-2'lik skoru yakalasa maçı çevirme şansı olacaktı" dedi.

YORUM YAZ