MENÜ

PAOK 3-1 Beşiktaş maç özeti izle (VİDEO)

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında PAOK'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. PAOK - Beşiktaş maçının gollerini Christos Tzolis 7 ve 24. dakikada, Dimitris Pelkas 30. dakikada kaydederken Beşiktaş'ın tek golü 37. dakikada Larin'den geldi. Maçın ilk yarısı 3-1 tamamlandı ve ikinci yarıda da skor değişmedi. Alınan bu sonuçla Beşiktaş Devler Ligi'ne veda etti. Siyah-beyazlılar yoluna Avrupa Ligi'ne devam edecek. İşte PAOK - Beşiktaş maçının özeti ve golleri...

Şampiyonlar Ligi ön eleme turu PAOK - Beşiktaş maçına sahne oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında Selanik'te PAOK'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

PAOK - Beşiktaş maçının gollerini Christos Tzolis 7 ve 24. dakikada, Dimitris Pelkas 30. dakikada kaydederken Beşiktaş'ın tek golü 37. dakikada Larin'den geldi.

PAOK - Beşiktaş maçının ilk yarısı 3-1 tamamlandı ve ikinci yarıda da skor değişmedi. Alınan bu sonuçla Beşiktaş Devler Ligi'ne veda etti. Siyah-beyazlılar yoluna Avrupa Ligi'ne devam edecek.

İşte PAOK - Beşiktaş maçının özeti ve golleri...

YORUM YAZ