MENÜ

'Panik transfer yok'

Teknik direktör Ersun Yanal ile yurt dışında bazı temaslarda bulunan Başkan Muharrem Usta, “Eksikleri biliyoruz. Ancak eskisi gibi panikle transfer de olmayacak. Ya direkt takıma katkı yapacak isimler alacağız ya da yapmayacağız” dedi.

'Panik transfer yok'

Trabzonspor’da gözler şimdiden Ocak transferine çevrilmiş durumda. Bu paralelde Başkan Muharrem Usta ile teknik direktör Ersun Yanal, geçtiğimiz günlerde kısa bir yurtdışı seferine çıktı. Gündemdeki bazı isimlerle temasta bulunan Bordo-Mavililer’in kurmayları, izlenecek strateji hakkında da net ifadeler kullandı. Sezon başında transfer edilen ve beklentilerin altında kalan isimler için çok eleştirilen Usta ve kurmayları, eksiklerin farkında olduklarının altını çizdi.

‘Taraftar da anlıyor’

Tüm bunlara rağmen kesinlikle panik atak transfer hamleleri yapmayacaklarını söyleyen Fırtına’nın patronu, “Bildiğimiz doğruların peşinden gidiyoruz. Hocamızla zaten yeni değil, uzun zamandır temas halindeyiz bu konularla alakalı olarak. O nedenle de direkt ilk 11’e katkı sağlayacak, nokta transferlerin peşinde olacağız. Yoksa ‘Transfer yaptık’ demek için transfer yapmayacağız. Bu konuda taraftarlarımızın da artık bizleri anladığından eminim” mesajlarını gönderdi.


Konyaspor - Trabzonspor maç sonucu: 0-0


Haberin Devamı
YORUM YAZ