SON DAKİKA: Ergin Ataman'dan olaylarla ilgili açıklama! 'Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına...'

Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague Final Four yarı final maçından önce Yunan temsilcisinin başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında büyük gerginlik yaşanmıştı. Ataman, düzenlediği basın toplantısında yaşanan olaylarla alakalı konuştu.

SON DAKİKA: Ergin Ataman'dan olaylarla ilgili açıklama! 'Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına...'

Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague Final Four yarı final maçından önce Yunan temsilcisinin başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında büyük gerginlik yaşanmıştı. Ataman, düzenlediği basın toplantısında yaşanan olaylarla alakalı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'FENERBAHÇE CAMİASINI TEMSİL ETMİYORLAR'

Ataman konuyla ilgili, "Dün yaşananlarda beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Bu basın toplantısında, küçük insanların yaşattığı şeyler hakkında konuşmak istemiyorum. Bu kişiler, Fenerbahçe camiasını temsil etmiyor, 10-15 kişilik provokatör bir gruptu. Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına çok büyük bir saygım var" dedi.

F.BAHÇE BEKO'NUN YILDIZI GÖNLÜNÜ KAPTIRDI

Jasikevicius'tan Ergin Ataman'a: Hapiste olduğunu sanıyordum

'O EUROLEAGUE KUPASI GELECEK!'

Euroleague'i kazanmak istediklerinin altını çizen Ergin Ataman, "Oyuncularıma, Panathinaikos'un tarihine inanıyorum. Kendimle, oyuncularımla gurur duyuyorum. Herkes 7. yıldızı bekliyor, ben de bunun sözünü verebilirim. EuroLeague kupası OAKA'ya gelecek" sözlerini sarf etti.

NELER OLMUŞTU?

Almanya’nın başkenti Berlin’de 24-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Turkish Airlines EuroLeague Final Four yarı final maçı öncesinde Yunanistan temsilcinin koçu Ergin Ataman, konaklayacağı otelin girişinde Fenerbahçeli taraftarlar ile sözlü münakaşa yaşadı.  Ataman, otele girişi sırasında sarı-lacivertli taraftarların küfürlü tezahüratlarına kızdı ve taraftarların olduğu tarafa tepki gösterdi. Tecrübeli koç, kendisine doğru gelen taraftarlara ağır sözler sarf etti ve ardından güvenlik görevlilerinin olaya müdahale etmesini istedi. Kısa süre sonra yaşanan gerginlik sona erdi ve tecrübeli koç, konaklayacağı otelin içine doğru hareket etti.

YORUM YAZ