MENÜ

Panathinaikos Basketbol Kulübü Başkanı Dimitris Giannakopoulos'un evine taraftarlar saldırdı!

Panathinaikos Basketbol Kulübü Başkanı Dimitris Giannakopoulos, taraftarlar tarafından saldırıya uğradı. Resmi Instagram hesabından Atina'daki evine saldırıda bulunan taraftarların görüntülerini paylaşan kulüp başkanı, paylaşımında taraftarların bıçak taşıdığını ve saldırının organize şekilde gerçekleştiğini dile getirdi.

Panathinaikos taraftarı, kulüp başkanı Dimirtis Giannakopoulos’un evinde saldırdı. Çıkan haberlere göre 100'e yakın Panathinaikos taraftarının kulübü satışa çıkaran Giannakopoulos'a tepki göstermek için eve saldırıda bulunduğu iddia edildi. Giannakopoulos, o anları Instagram hesabından paylaşarak saldırının organize bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Dimitris Giannakopoulos, düzenlediği basın toplantısıyla 25 milyon avro karşılığında kulübün satışına onay vereceğini duyurmuştu.

THY Avrupa Ligi'ne yaptığı eleştirilerle de birçok kez gündeme gelen Giannakopoulos, takımın bu organizasyonda devam edip etmeyeceğine ilişkin kararı da kulübün satılması halinde yeni yönetimin vereceğini belirtmişti.

Yaptığı açıklamalarla uzun zamandır tartışmalara yol açan Giannakopoulos, 2018'de Türk sporseverlerle ilgili hakaret içeren ifadeleri nedeniyle THY Avrupa Ligi maçlarından bir yıl boyunca men edilmişti. Yunan kulüp başkanının cezası daha sonra 5 aya düşürülmüştü.

YORUM YAZ