MENÜ

(ÖZET) Real Madrid - PSG maç sonucu: 2-2

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın yer aldığı A Grubu'nda Real Madrid ile PSG kozlarını paylaştı. PSG, Santiago Bernabeu'da 2-0 geriye düştükten sonra 3 dakikada 2 gol bularak Real Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fransız devi, son hafta oynanacak Galatasaray maçı öncesi grubu lider tamamlamayı garantiledi.

(ÖZET) Real Madrid - PSG maç sonucu: 2-2

Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da PSG'yi konuk etti. Mücadeleye çok iyi başlayan Zidane'ın ekibi, henüz 17'de Karim Benzema ile öne geçti. İlk yarı tek golle kapanırken, PSG, ikinci yarıya Neymar hamlesiyle başladı.

Haberin Devamı

Tempo yükselirken, Real Madrid 79'da farkı 2'ye çıkardı. Karim Benzema, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederken, Thomas Tuchel'in öğrencilerinin cevabı gecikmedi.

81'de Kylian Mbappe ile farkı 1'e indiren Fransız ekibi, 83'de Sarabia'nın harika golüyle eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 90 dakika 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından 13 puana yükselen PSG lider olarak, Real Madrid ise 8 puanla ikinci sırada bir üst tura çıkmayı garantiledi. Grupta oynanan diğer maçta temsilcimiz Galatasaray, Club Brugge'la 1-1 berabere kaldı.

A Grubu 11 Aralık Çarşamba günü TSİ 23.00'te oynanacak Club Brugge - Real Madrid ve Paris Saint Germain - Galatasaray maçları ile tamamlanacak.

Haberin Devamı

Kritik maçların ardından A Grubu'nda puan durumu şu şekilde oluştu:

1- PSG / 13 puan

2- Real Madrid / 8 puan

3- Club Brugge / 3 puan

4- GALATASARAY / 2 puan

YORUM YAZ