MENÜ

(ÖZET) Rangers-Braga maç sonucu: 3-1

UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers-Braga maçı nefes kesti. İlk maçı 1-0 kaybeden İskoçlar taraftarı önünde James Tavernier'in golleriyle ilk devreyi 2-0 önde kapattı. Üstelik 42'de Portekiz ekibi 10 kişi kaldı! Braga zor olanı yaptı, 83'te David Carmo ağları sarstı ve 2-1'lik skorla maçı uzatmalara götürdü. 101'de Kemar Roofe sahneye çıktı ve Rangers'a yarı final biletini getirdi, Braga ise maçı 9 kişi tamamladı!

(ÖZET) Rangers-Braga maç sonucu: 3-1

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında gecenin uzatmalara giden tek maçında gülen taraf Rangers oldu. İskoç devi 1-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Portekiz ekibi Braga'yı ağırladı. Mavi-Beyazlılar'ın skorer sağ beki James Tavernier henüz 2. dakikada Rangers'ı 1-0 öne geçirdi. 42'de Braga'da Vitor Tormena kırmızı kart gördü, 44'de Tavernier penaltıdan bir kez daha sahneye çıkarak İskoçlar'ı soyunma odasına 2-0 önde götürdü.

Haberin Devamı

Bu skor Rangers'ı direkt olarak yarı finalist yaparken, 10 kişiyle deplasmanda mücadele eden Braga'nın işi çok zordu. Ancak Portekizliler 83'te David Carmo ile aradığı golü buldu ve 2-1'lik skorla karşılaşmayı uzatmaya götürdüler.

Uzatmalar da gergin geçti. Taraftarının desteğini arkasına alan Rangers 103'te Kemar Roofe ile skoru 3-1'e getirdi. 105'te Iuri Medeiros çift sarıdan kırmızı kart görerek Braga'yı son 15 dakikada 9 kişi bıraktı. Uzatmaların ikinci devresinden başka gol sesi çıkmayınca Rangers yarı final biletini kaptı, Braga ise Kupa 2'ye veda etti.

YORUM YAZ