MENÜ

(ÖZET) PSG - Lyon maç sonucu: 4-2

Fransa Ligue 1'in 23. haftasında lider PSG, bu sezon istikrarsız bir görüntü ortaya koyan Lyon'u konuk etti. Parc des Princes'de oynanan mücadele gol yağmuruna sahne olurken, ev sahibi PSG, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı, şampiyonluk yolunda fire vermedi.

(ÖZET) PSG - Lyon maç sonucu: 4-2

Fransa Ligue 1’de son iki sezondur şampiyon olan ve bu sezon da en yakın rakibi Marsilya'ya 12 puan fark atan PSG, Lyon'u konuk etti. Parc des Princes'de rakiplerine ezici bir üstünlük kuran PSG, Lyon karşısında da zorlanmadı.

Haberin Devamı

Mücadelenin 22. dakikasında sahneye çıkan Angel Di Maria, skor perdesini açan isim oldu. 38'de Kylian Mbappe, farkı 2'ye çıkarırken, ilk 45 dakika Thomas Tuchel'in öğrencilerinin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

(ÖZET) PSG - Lyon maç sonucu: 4-2

İkinci yarıya da golle başlayan PSG, Marçal'ın kendi kalesini hedef almasıyla farkı 3'e çıkardı.

52'de Martin Terrier ile golü bulan Lyon, 59'da Moussa Dembele'nin ağları sarsmasıyla farkı 1'e indirdi.

Art arda yediği gollerin şokunu çabuk atlatan ve oyunun kontrolünü yeniden eline alan PSG, 79'da Edinson Cavani'nin attığı golle sahadan 4-2 galip ayrıldı ve 61 puanla liderliğini sürdürdü.

(ÖZET) PSG - Lyon maç sonucu: 4-2

Kadrosunda Mbappe, Cavani, Neymar, Di Maria, Icardi gibi yıldızları bulunduran Paris ekibi ligde son 5 maçını kazanırken, son 12 maçtır da mağlubiyet yüzü görmedi.

Haberin Devamı

Eski Beşiktaşlı Marcelo Guedes ve bir dönem Galatasaray forması giyen Jason Denayer’in de yer aldığı Lyon ise ligde 33 puan ile 9. sırada yer aldı. Lyon, ligdeki son üç maçında sadece 1 puan alabildi.


YORUM YAZ