MENÜ

(ÖZET) Napoli - Atalanta maç sonucu: 2-3

İtalya Serie A'nın 16. hafta mücadelesinde Napoli sahasında Atalanta'yı ağırladı. Napoli'yi 3-2 mağlup etmeyi başaran Atalanta ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Maça attığı gol ile damgasını vuran Milli futbolcu Merih Demiral, takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

(ÖZET) Napoli - Atalanta maç sonucu: 2-3

İtalya Serie A'nın 16. hafta mücadelesinde Atalanta, Milli futbolcu Merih Demiral'ın gol attığı karşılaşmada Napoli'yi 3-2 mağlup etti.

Haberin Devamı

Atalanta maça hızlı başladı. 7. dakikada Malinovskyi ile konuk ekip skoru 1-0'a getirdi. 40. dakikada Napoli Zielinski ile maça dengeyi getirdi. İlk yarı 1-1'lik eşitlik ile geçildi.

İkinci yarıya Napoli etkili başladı ve 47. dakikada Dries Mertens ile 2-1 öne geçmeyi başardı. 66. dakikada ise sahneye Milli futbolcu Merih Demiral çıktı. Atalanta Merih'in ceza sahası içerisinde dar açıdan attığı güzel golü ile skoru tekrardan dengeye getirdi. 71. dakikada Freuler maçın sonucunu belirleyen golü ağlara gönderdi. Atalanta büyük bir mücadeleye sahne olan maçtan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla birlikte ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkaran Atalanta puanını 34'e yükseltti. Napoli ise 36 puanda kaldı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ