MENÜ

ÖZET | Monaco - Lyon maç sonucu: 2-3

Ligue 1'de haftanın kritik maçını Lyon kazandı. Deplasmanda Monaco'yu 3-2 yenen Lyon puanını 70 yaparken bu sonuç lider Lille için avantaj oldu. Milli oyuncuların formasını giydiği Lille 76 puanla zirvede PSG ise 75 puanla ikinci sırada yer alırken Monaco bir adım geride kaldı

ÖZET | Monaco - Lyon maç sonucu: 2-3

Ligue 1'de haftanın kritik maçında Lyon adeta gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi 3-2 kazanmayı başardı. Monaco deplasmanında Lyon'un galip gelmesi lider Lille için avantaj oldu.

Haberin Devamı

Milli oyuncular Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Lille 76 puanla zirvede, PSG ise 75 puanla ikinci sırada yer alırken Monaco bir adım geride kaldı. Bu sonuçla bitime 3 hafta kala Lille'in şampiyonluk için en önemli rakibi PSG oldu. Monaco ise 71 puanla zirvenin gerisinde 3.sırada kaldı.

LIGUE 1 PUAN DURUMU

5 gol - 4 kırmızı kart

Lyon'un gollerinden birini eski Beşiktaşlı Marcelo atarken diğer goller Depay ve Cherki'den geldi. Monaco'nun gollerini ise Volland ve Ben Yedder (pen) kaydetti. Maçın sonunda Monaco'dan Pellegri ve Geubbels, Lyon'dan ise Marcelo ve Mattia de Sciglio kırmızı kart gördü.

ÖZET | Monaco - Lyon maç sonucu: 2-3

YORUM YAZ