MENÜ

(ÖZET) Manchester City - Real Madrid maç sonucu: 2-1

Futbolun yıldızlarının meydan okuma yeri Şampiyonlar Ligi, kaldığı yerden bu akşam yeniden başladı. Avrupa'nın iki devi Manchester City ile Real Madrid son 16 turu rövanş mücadelesinde karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-1 kazanan ve büyük avantajı cebine koyan Pep Guardiola ve öğrencileri, rövanş maçında da rakibini avladı. Manchester City, sahasında Real Madrid'i 2-1 mağlup etti ve toplamda 4-2'lik skorla çeyrek finale yükseldi. Real Madrid'in yediği 2 golde de hatası bulunan Raphael Varane, İspanyol ekibinin taraftarlarına adeta saç baş yoldurttu.

(ÖZET) Manchester City - Real Madrid maç sonucu: 2-1

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turundaki en zorlu eşleşmelerden olan Manchester City - Real Madrid mücadelesinin rövanşı oynandı. Pandemi süreci nedeniyle aylarca ara verilen Şampiyonlar Ligi'nde zorlu 90 dakika son 8'e kalan tarafı da belirledi. İlk maçta 2-1'lik skorla kazanan City, rövanş maçında da gülen taraf oldu. İngiliz ekibi, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve toplamda 4-2'lik skorla çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Haberin Devamı

City'ye son 8'i getiren goller; 9. dakikada Raheem Sterling ve 68. dakikada Gabriel Jesus'dan geldi. Real Madrid'in tek sayısı 28. dakikada Karim Benzema'dan gelirken Fransız stoper Raphael Varane, yenilen gollerde yaptığı büyük hatalarla gündeme oturdu.

(ÖZET) Manchester City - Real Madrid maç sonucu: 2-1

İspanyol taraftarlar, başarılı stopere sosyal medya üzerinden çok sert mesajlar yağdırdı. Manchester City'nin çeyrek finaldeki rakibi, Juventus'u kupanın dışına iten Lyon oldu. Mücadele tek maç olarak oynanacak.

YORUM YAZ