MENÜ

(ÖZET) Juventus 3-0 Barcelona

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Juventus, Barcelona'ya kabus yaşattı. Dybala'nın yıldızlaştığı gecede Torino ekibi sahadan 3-0 galip ayrıldı, ikinci maç öncesi büyük avantajı cebine koydu. Bir önceki turda PSG'ye ilk maçta 4-0 kaybedip 2. maçta tarih yazan Barcelona için, aynı senaryoyu oynamak bir kez daha şart oldu!

(ÖZET) Juventus 3-0 Barcelona

Şampiyonlar Ligi'nde ertelenen Borussia Dortmund-Monaco maçının ertelenmesiyle gözler Torino'da oynanan Juventus-Barcelona maçındaydı.

İki güçlü takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Juventus oldu.

Arjantili yıldız Paulo Dybala'nın 2 gol atıp yıldızlaştığı gecede, Juventus sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Juventus'un diğer golünü deneyimli savunmacı Chiellini kaydetti.

Barcelona cephesinde ise büyük hayal kırıklığı yaşandı. Bu turdan önce PSG'ye deplasmanda 4-0 kaybettikten sonra, sahasında tarihi bir sonuç olarak çeyrek finale gelen Katalanlar, Juventus karşısında da aynı kabusu gördü.

Barcelona'nın evinde tur atlaması için en az 4 farkla kazanması gerekiyor. İki takım arasındaki rövanş maçı 19 Nisan Çarşamba günü Nou Camp'ta oynanacak.

(ÖZET) Atletico Madrid - Leicester City maç sonucu: 1-0


(ÖZET) Borussia Dortmund-Monaco maç sonucu: 2-3

(ÖZET) Juventus 3-0 Barcelona




Haberin Devamı
YORUM YAZ