MENÜ

ÖZET | Hatayspor - Beşiktaş maçı

Hatayspor - Beşiktaş maçı özeti... Süper Lig'in 18. haftasında Hatay'da oynanan Hatayspor - Beşiktaş maçında Siyah-beyazlıların galibiyet serisi son buldu. Beşiktaş, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kaldı. 35 puana ulaşan Beşiktaş, maç fazlasıyla zirveye yerleşse de Galatasaray derbisi öncesi yara aldı. Hatayspor ise Beşiktaş maçı sonrası puanını 28'e yükseltti. Maçın golleri ilk yarıda geldi. Beşiktaş'ın golleri 6. dakikada Aboubakar, 41'de de Larin'den geldi. Hatayspor'un gollerini ise 7. ve 23. dakikada Boupendza kaydetti. İşte fotoğraflarla Hatayspor - Beşiktaş maçı...

Hatayspor - Beşiktaş maçı özeti... Süper Lig'in 18. haftasında Hatay'da oynanan Hatayspor - Beşiktaş maçında Siyah-beyazlıların galibiyet serisi son buldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kaldı. 35 puana ulaşan Beşiktaş, maç fazlasıyla zirveye yerleşse de Galatasaray derbisi öncesi yara aldı.

Hatayspo, Beşiktaş maçı sonrası puanını 28'e yükseltti. Maçın golleri ilk yarıda geldi.

Beşiktaş'ın golleri 6. dakikada Aboubakar, 41'de de Larin'den geldi. Hatayspor'un gollerini ise 7. ve 23. dakikada Boupendza kaydetti.

İşte fotoğraflarla Hatayspor - Beşiktaş maçı...

YORUM YAZ