MENÜ

ÖZET Göztepe - Beşiktaş maç sonucu: 0-2

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Larin ve Josef atarken karşılaşmada 3 tane kırmızı kart çıktı. Siyah-Beyazlılar'da Rosier ve Josef takımını eksik bırakırken Göztepe'de Jahovic kırmızı kart gördü. Bu sezon Süper Lig'de ilk kez bir maçta üç kırmızı kart çıktı. Siyah-Beyazlılar bu sezon ilk kez üst üste iki deplasman maçından galibiyet çıkardı.

ÖZET Göztepe - Beşiktaş maç sonucu: 0-2

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Maçtan önemli dakikalar

Göztepe - Beşiktaş maçı başladı.

Karşılaşmadaki ilk şut girişimi konuk ekip Beşiktaş'tan geldi. 3. dakikada ceza sahası dışından Ghezzal'ın şutu farklı şekilde auta gitti.

7. dakikada genç Emirhan'ın pasıyla savunma arkasına sarkan Larin, bekletmeden ceza sahasına çevirdi. O bölgede Dino Arslanagic'e çarpan top ağlara gitti ancak daha önce Larin için ofsayt bayrağı havaya kalktı.

Emre Bilgin'den arka arkaya iki kurtarış

10. dakikada Göztepe'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde yaşanılan karambolde Di Santo topu önünde vurdu ve yakın mesafeden şutunu çekti, kaleci Emre ilk pozisyonda topu kurtardıktan sonra meşin yuvarlak yine Di Santo'nun önünde kaldı, deneyimli futbolcu bir kez daha şutunu çekti ancak Emre yine kurtardı ve Rosier daha sonra topu uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

12. dakika Beşiktaş'ta sakatlanan Welinton oyuna devam edemedi ve yerine Necip girdi.

Kırmızı kart!

Beşiktaş'ın kaptırdığı topta hızlı atağa çıkan Baku'yu düşüren Rosier, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. daha sonra Nkoudou oyundan çıktı ve yerine Kenan girdi.

ÖZET Göztepe - Beşiktaş maç sonucu: 0-2

Kartal 10 kişi golü buldu!

27. dakikada kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden Beşiktaş serbest vuruş kazandı. topun başına geçen Ghezzal'ın şutu barajdan sekti ve Larin'in önünde kaldı. Kanadalı futbolcunun sol çaprazdan yapmış olduğu vuruş ağlarla buluştu ve Beşiktaş, 10 kişi Göztepe önünde 1-0 öne geçti.

ÖZET Göztepe - Beşiktaş maç sonucu: 0-2

Fark ikiye çıktı

32. dakikada kullanılan serbest vuruşta savunmadan seken topu Emirhan kontrol etti ve arka direkte boş durumda bulunan Montero'ya harika bir pas verdi. Montero ceza sahasında boş durumda bulunan Josef'i gördü ve Josef skoru 2-0'a getirdi.

ÖZET Göztepe - Beşiktaş maç sonucu: 0-2

Beşiktaş 9 kişi!

36. dakikada Beşiktaş'ta Josef de Souza, orta alanda Berkan'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Sonrasında VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen Ümit Öztürk Brezilyalı oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

ÖZET Göztepe - Beşiktaş maç sonucu: 0-2

43. dakikada Göztepe tehlikeli geldi. Murat'ın sağ çaprazdan yapmış olduğu vuruş auta gitti.

İlk yarı Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı başladı. Beşiktaş'ta Emirhan'ın yerine Atiba oyuna girdi. Göztepe'de de Murat Paluli ve Kahraman Demirtaş çıktı. Adis Jahovic ve Kerim Alıcı oyunda.

Haberin Devamı

İkinci yarıya Göztepe baskılı başladı.

63.dakikada sakatlanan Ghezzal ve Larin oyundan çıkarken Batshuayi ve Can Beşiktaş'ta oyuna girdi. Göztepe'de sakatlanan Marko Mihojevic oyundan çıktı. Ege Ozkayimoğlu oyunda.

67. dakikada Göztepe'de ceza sahası dışında topla buluşan David Tijanic, ceza sahası dışından şansını denedi ancak kaleci Emre Bilgin gole izin vermedi.

68'de Göztepe Baku ile gole yaklaştı. Ceza sahası dışından topla buluşan Baku gelişine sert vurdu ancak top yandan auta gitti.

Göztepe 10 kişi!

75. dakikada Göztepe'de Jahovic, Necip'e yaptığı faul sonrası önce sarı kart gördü. daha sonra VAR'da pozisyonu izleyen Ümit Öztürk kararını değiştirdi ve kırmızı kart gösterdi. Göztepe 10 kişi kaldı.

Bu sezon Süper Lig'de ilk kez bir maçta üç kırmızı kart çıkmış oldu.

78. dakikada sağ kanatta Necip'in yaptığı ortaya Batshuayi iyi yükseldi ve kafayı vurdu ancak top yandan auta gitti.

Haberin Devamı

Emre Bilgin kalesinde devleşti!

Beşiktaş'ta Ersin'in yokluğunda eldivenleri devralan genç Emre Bilgin performansıyla büyüledi. 90+1. dakikada Göztepe'de Ege, Baku'nun pasıyla ceza sahası içinde uzak köşeyi düşündü ancak Emre Bilgin gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş bu sezon ilk kez arka arkaya iki deplasman maçından 3 puan almış oldu.

{{{match-widget:1529375}}}

Göztepe - Beşiktaş 11'ler:

Göztepe: Arda, Murat, Arslanagic, Kahraman, Mihojevic, Berkan, Atakan, Yalçın, Tijanic, Baku, Di Santo

Beşiktaş: Emre, Welinton, Serdar, Montero, Rosier, Josef, Emirhan, Umut, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Göztepe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak Göztepe - Beşiktaş maçını Ümit Öztürk yönetecek. Bugün saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Göztepe - Beşiktaş maçından notlar

Spor Toto Süper Lig’de küme düşen Göztepe’ye konuk olan Beşiktaş geçen sene, aynı gün Gürsel Aksel Stadı’nda şampiyonluğunu ilan etti. 2020-2021 sezonunda mutlu sona ulaşan siyah-beyazlılar, 15 Mayıs 2021 tarihinde ligin son haftasında Göztepe’ye konuk olmuştu. Sarı-kırmızılıları, Gürsel Aksel Stadı’nda 2-1 yenen Beşiktaş, şampiyonluğunu ilan etmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, geçen haftaki Fenerbahçe derbisine göre 4 farklı ismi sahaya sürdü. Beşiktaş'ta geçen hafta ilk 11'de yer alan kaleci Ersin Destanoğlu'nun yanı sıra Rıdvan Yılmaz, Michy Batshuayi ve Kenan Karaman'ın yerine kaleci Emre Bilgin, Francisco Montero, Valentin Rosier ve Georges-Kevin N'Koudou forma giydi.

Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Göztepe'de ise geçen haftaki VavaCars Fatih Karagümrük müsabakasında ilk 11'de yer alan Kerim Alıcı ve Halil Akbunar'ın yerine Murat Paluli ve Kahraman Demirtaş mücadele etti.

Rachid Ghezzal’ın özel günü

Beşiktaş formasını başarıyla giyen takımın Cezayirli süperstarı Rachid Ghezzal, Göztepe’ye rakip olduğu üç Süper Lig maçında 2 gol ve bir asistle 3 golde pay sahibi oldu. Cezayirli kanat oyuncusunun profesyonel kariyerinde filelerini üç kez havalandırdığı bir rakibi bulunmuyor. Ghezzal, bugün Göztepe filelerini sarsarsa kariyeri için özel bir istatistiğe imza atmış olacak.

Kara Kartal deplasmanda kaybetmiyor

Siyah-Beyazlı takımın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, Beşiktaş’ın başında çıktığı 3 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi. Ye ni takımıyla ilk maçını Trabzonspor’la deplasmanda oynayan Ismael’in takımı, Bordo-Mavili ekiple 1-1 berabere kalırken, GZT Giresunspor maçını da golsüz eşitlikle tamamladı. Beşiktaş deplasmandaki son maçında ise Yukatel Kayserispor’u 3-2 mağlup etti.

Eksik sayısı 8’e ulaştı

Kara Kartal’da cezalı oldukları için Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Rosier ile Montero, bugünkü maçta oynayabilecek. Siyah-Beyazlı takımda sarı kart cezalısı Rıdvan Yılmaz’ın sakatlığı da sürüyor. Öte yandan ayak bileğinden sakatlanan Ersin Destanoğlu ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulunan Miralem Pjanic de kadroya alınmadı. Vida, Mert, Oğuzhan, Mehmet To pal, Gökhan Töre de kadroda yer almadı.

Beşiktaş’ta 7 isim sınırda

Beşiktaş’ta bugünkü müsabaka öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Kara Kartal’da; Atiba Hutchinson, Alex Teixeira, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Cyle Larin, Montero ve Rachid Ghezzal bugün oynanacak karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin son haftasındaki İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde görev yapamayacak.

YORUM YAZ