MENÜ

(ÖZET) Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor maç sonucu: 3-3

Süper Lig'de 13. haftasının açılış maçında Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Gol düellosuna sahne olan maçta puanlar paylaşıldı. Son 5 dakikaya 2-1 geride giren Malatya, 85 ve 88'de Robin Yalçın'ın attığı gollerle bir anda öne geçti. Son sözü ise 90+1'de Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Rahmetullah söyledi. Nefes kesen maç 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

(ÖZET) Gençlerbirliği - Yeni Malatyaspor maç sonucu: 3-3

Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle birlikte farklı bir kimliğe bürünen Gençlerbirliği, Süper Lig’de 13. haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor’u ağırladı.

Haberin Devamı

Mücadelenin 44. dakikasında Bifouma ile öne geçen Malatya, soyunma odasına 1-0 önde giderken, ikinci yarı muhteşem bir düelloya sahne oldu. 52'de Sio ile eşitliği yakalayan Gençlerbirliği, 76'da Stancu'nun penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın son dakikaları ise adeta nefes kesti. 85 ve 88'de Robin Yalçın'la art arda golleri bulan Doğu ekibi, bir anda 3-2 öne geçti.

Skoru belirleyen gol ise 90+1'de Rahmetullah Berişbek'ten geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı, mücadele 3-3 sona erdi.

Üst üste 4. beraberliği alan Yeni Malatyaspor, puanını 20'ye yükseltti ve 6. sırada kaldı. Hamza Hamzaoğlu ile ayağa kalkan Gençlerbirliği ise 14 puanla 11. sırada yer aldı.

STAT: Eryaman

HAKEMLER: Zorbay Küçük, İbrahim Çağlar Uyarcan, Hakan Yemişken

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ: Ertaç Özbir - Erdem Özgenç (Dk.66 Sadio Diallo), Flavio, Toure, Halil İbrahim Pehlivan, Berat Özdemir (Dk.46 Ayite), Fabricio, Sessegnon, Candeias (Dk.89 Rahmetullah Berişbek), Giovanni Sio, Stancu

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Mustafa Akbaş, Mina, Sakıb Aytaç, Robin Yalçın, Gökhan Töre (Dk.71 Guilherme), Acquah (Dk. 79 Fofana), Ahmed Ildiz (Dk. 62 Murat Yıldırım), Bifouma, Jahovic

GOLLER: Dk.52 Giovanni Sio, Dk.73 Stancu (P), Dk.90+1 Rahmetullah Berişbek (Gençlerbirliği) - Dk.44 Bifouma, Dk.85, Dk.88 Robin Yalçın (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Erdem Özgenç, Giovanni Sio (Gençlerbirliği) - Murat Yıldırım, Fofana (Yeni Malatyaspor)

YORUM YAZ