MENÜ

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Real Madrid maç sonucu: 66-51

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 18. hafta (erteleme) maçında lider Real Madrid’i konuk etti. Son maçlarında üst üste galibiyetler alarak müthiş bir çıkış yakalayan Aleksandar Djordjevic yönetimindeki Sarı-Lacivertli ekip, mücadelede büyük bir savunma sertliği göstererek sahadan, 66-51'lik üstünlük ile ayrıldı. Bu sonuçla birlikte üst üste 5. kez kazanan Fenerbahçe Beko, bu sezonki 12. galibiyetine ulaştı.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Real Madrid maç sonucu: 66-51

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, 18. hafta (erteleme) maçında Real Madrid’i ağırladı. EuroLeague’de son dönemde çok başarılı bir performans ortaya koyan Sarı-Lacivertliler, eksiklerine rağmen liderlik koltuğunda oturan güçlü rakibini 66-51'lik skorla devirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte üst üste 5. kez kazanan Fenerbahçe Beko, bu sezonki 12. galibiyetine uzanırken, 9 maçlık galibiyet serisi sona eren Real Madrid, 4. mağlubiyetini aldı.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Real Madrid maç sonucu: 66-51

Real Madrid'de Tavarez 14 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Fenerbahçe'de Marko Guduric, 12 sayıyla takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

Maç kapalı gişe

Maça yoğun ilgi gösteren Sarı-Lacivertli taraftarlar satışa açılan biletlerin tamamını tüketerek Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nu tamamıyla doldurdu.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Real Madrid maç sonucu: 66-51

Maça Devin Booker, Melih Mahmutoğlu, Pierria Henry, Ahmet Düverioğlu ve Dyshawn Pierre beşiyle başlayan Fenerbahçe Beko, ilk çeyrekte rakibine adeta potayı göstermedi ve 17-0’lık bir seri sonunda çeyreği 19-8 önde tamamlamayı başardı. İkinci çeyrekte de savunma sertliğine devam eden Sarı-Lacivertliler, 10 sayılık farkla soyunma odasına önde girdi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Real Madrid maç sonucu: 66-51

Üçüncü çeyrekte farkı açan Fenerbahçe Beko, son çeyreğe 48-30’luk üstünlükle girdi. Son çeyrekte de Real Madrid'in farkı azaltma çabalarına izin vermeyen Fenerbahçe Beko sahadan 66-51 galip ayrıldı.

STAT: Ülker Spor ve Etkinlik

HAKEMLER: Sreten Radovic (Hırvatistan), Gytis Vilius (Litvanya), Robert Vyklicky (Çekya)

FENERBAHÇE BEKO: Henry 8, Pierre 10, Melih Mahmutoğlu 10, Booker 6, Ahmet Düverioğlu, Metecan Birsen, İsmet Akpınar 6, Guduric 12, Floyd 9, Polonara 5

REAL MADRID: Alocen 4, Abalde, Llull 12, Poirier 2, Tavares 14, Williams-Goss 2, Causeur 2, Randolph, Rudy Fernandez 9, Yabusele, Thompkins 3, Nunez 3

1'İNCİ PERİYOT: 19-8

İLK YARI: 27-17

3'ÜNCÜ PERİYOT: 48-30

YORUM YAZ