MENÜ

ÖZET | Bayern Münih - Freiburg maç sonucu: 2-1

Bundesliga'da 16. hafta maçında Bayern Münih, sahasında Freiburg'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibinin gollerini Lewandowski ve Müller atarken; konuk ekibin tek golü Petersen'den geldi. Lider Münih, en yakın takipçilerinin puan kaybettiği haftada hanesine 3 puan yazdırarak farkı açmış oldu.

ÖZET | Bayern Münih - Freiburg maç sonucu: 2-1

Almanya Bundesliga'da 16. hafta mücadelesinde lider Bayern Münih sahasında Freiburg'u konuk etti. Maça ev sahibi ekip hızlı başladı. Dakikalar 7'yi gösterdiğinde Thomas Müller'in asisti Robert Lewandowski'nin golüyle başkent ekibi 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

İlk yarının geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Bayern üstünlüğü vardı. Ancak dakikalar 62'yi gösterdiğinde konuk ekip Freiburg, Nicolas Höfler'in asisti Nils Petersen'in golüyle eşitliği buldu: 1-1.

Bu golün ardından Bayern ataklarını daha da sıklaştırdı. Galibiyet golü arayan Münih, dakika 74'te Leroy Sane'nin asisti Thomas Müller'in golüyle 2-1 öne geçti.

Mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bayern Münih sahasında Freiburg'u 2-1 mağlup ederek en yakın takipçisi Leipzig'in haftayı 1 puanla kapatmasını fırsat bilerek farkı açtı.

ALMANYA BUNDESLİGA PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ