MENÜ

ÖZET | Barcelona - Valencia maç sonucu: 2 - 2

Barcelona La Liga'da puan kaybetmeye devam ediyor. Hafta içi lider Real Sociedad'ı yenen ve zirve yarışı için yeniden umutlanan Barcelona, evinde Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Barcelona bu sonuçla 21 puanda kaldı ve bir maçı eksik lider Atletico Madrid'in 8 puan gerisine düştü. Barça için tek teselli, Messi'nin Pele'nin rekorunu egale etmesi oldu.

ÖZET | Barcelona - Valencia maç sonucu: 2 - 2

Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından Levante ve Real Sociedad galibiyetleriyle moral depolayan Barcelona, Valencia karşısında yine takıldı. Ronald Koeman yönetiminde bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen Barça, 13 maçta topladığı 21 puanla 5. sırada kaldı ve lider Atlketico Madrid'in 8 puan gerisine düştü.

Haberin Devamı

Valencia 29.dakiakda Diakhaby ile öne geçerken 45.dakikada kazanılan penaltıyı Messi kaçırdı. Pozisyonun devamında Alba ortaladı Messi kafayla golü attı. İkinci yarıda Araujo ile öne geçen Barcelona, 69.dakikada Maxi Gomez'in golüne engel olamadı ve mücadele 2-2 bitti. 10 kişi kalan rakibi karşısında kazanamayan Barcelona maçı 25 şutla tamamladı.

Lionel Messi, bu maçta attığı golle Barceona'da 643.golünü attı ve bir kulüp formasıyla en çok gol atan oyuncu olan efsane isim Pele'yi yakaladı.

YORUM YAZ