MENÜ

(ÖZET) Aston Villa - Leicester City maç sonucu: 2-1

İngiltere Premier Lig'in 15. haftasında Aston Villa sahasında Leicester City ile karşılaştı. Steven Gerrard yönetimindeki Aston Villa, 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Leicester City'de forma giyen Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

(ÖZET) Aston Villa - Leicester City maç sonucu: 2-1

Premier Lig'in 15. hafta mücadelesinde Aston Villa sahasında Leicester City'yi ağırladı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen Aston Villa, mücadeleyi 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte Steven Gerrard dönemi öncesi Premier Lig'de 11 maçta 3 galibiyet alabilen Aston Villa, Gerrard'ın takımın başına geçmesinin ardından 4 maçta 3. galibiyetine ulaştı.

Maçta Leicester City Harvey Barnes'ın 14. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. 17. dakikada Aston Villa Konsa ile maça dengeyi getirdi. ilk yarı 1-1'lik eşitlik ile geçildi. Mücadelenin 54. dakikasında tekrardan Konsa, Leicester City ağlarına topu gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve Aston Villa sahadan 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı.

Aston Villa bu sonuçla 19 puana yükselirken, Leicester City 19 puanda kaldı.

Leicester City'de forma giyen Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ