MENÜ

ÖZET | Antalyaspor - Başakşehir maç sonucu: 0-0

Süper Lig'in 27. hafta maçında Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor, Aykut Kocaman ile çıkış arayan Başakşehir'i konuk etti. 90 dakika boyunca iki ekip de yeterli gol pozisyonuna giremeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Ligde son 10 maçtır yenilmeyen ve bu 10 maçın 7'sinde berabere kalan Antalyaspor sahadan yine 1 puanla ayrıldı. Son 5 maçını kaybeden Başakşehir ise haftalar sonra puanla kavuştu.

ÖZET | Antalyaspor - Başakşehir maç sonucu: 0-0

Spor Toto Süper Lig'de Ersun Yanal ile iyi bir grafik yakalayan Antalyaspor, Aykut Kocaman ile küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen son şampiyon Başakşehir'i ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım kalesini de bulan tek şut dahi olmadı. İkinci yarıda isabetsiz şutlar olsa da, yine kaleyi bulan bir şut olmadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Son 10 maçta yenilmeyen ve bu maçların 7'sinde berabere kalan Antalyaspor sahadan yine 1 puanla ayrıldı. Son 5 maçtan puan çıkaramayan Başakşehir ise haftalar sonra puan aldı. Ev sahibi Antalyaspor puanını 34'e, konuk Başakşehir 25'e yükseltti.

Haberin Devamı

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

{{{match-widget:1459965}}}

MAÇTAN DAKİKALAR

15'inci dakikada sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Hasan Ali'nin ceza sahasına yaptığı ortayı Antalyaspor savunması uzaklaştırdı.

16'ncı dakikada ceza alanı içi sağ çaprazından Enzo Crivelli'nin kale önüne ortasına kimse dokunamayınca savunma tehlikeyi geçiştirdi.

İlk yarı 0-0 kapandı.

51'inci dakikada Danijel Aleksic'in rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden çektiği şut az farkla auta dışarı çıktı.

64'üncü dakikada Fredrik Gulbrandsen'in ceza alanı dışından sert şutu kale direğinin üzerinden az farkla auta gitti.

Maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

STAT: Antalya

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Süleyman Özay, Candaş Erbil

Haberin Devamı

FRAPORT-TAV ANTALYASPOR: Boffin- Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Eren Albayrak, Kudriashov, Gökdeniz Bayrakdar, Doğukan Sinik (Dk.82 Omar İmeri), Amilton (Dk.82 Podolski), Fredy, Nuri Şahin, Orgill (Dk.69 Sıdney Sam)

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan- Hasan Ali, Alexandu Epureanu, Carlos Ponck, Leo Duarte (Dk.57 Ömer Ali), Fredrik Gulbrandsen(Dk.69 Gıuliano), Berkay Özcan, Danijel Aleksic (Dk.81 Junior Fernandez), Mahmut Tekdemir (Dk.81 Youssof Ndayıshımıye), Mehmet Topal, Enzo Crivelli (Dk.69 Demba Ba)

SARI KART: Podolski (Fraport TAV Antalyaspor)

DHA

ÖZET | Antalyaspor - Başakşehir maç sonucu: 0-0

YORUM YAZ