MENÜ

(ÖZET) Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maç sonucu: 83-68

Turkish Airlines EuroLeague'de Real Madrid'i devirerek üst üste ikinci kez EuroLeague şampiyonu olma başarısı gösteren Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi Play-off çeyrek final serisinin üçüncü ve son maçında Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçtan Anadolu Efes, 83-68'lik galibiyet ile ayrılarak seriyi 2-1 kazandı ve yarı finale yükseldi.

(ÖZET) Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maç sonucu: 83-68

Turkish Airlines EuroLeague'de Real Madrid'i devirerek üst üste ikinci kez EuroLeague şampiyonu olma başarısı gösteren Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi Play-off çeyrek final serisinin üçüncü ve son maçında Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Sinan Erdem Spor Salonu'nda kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçtan Anadolu Efes, 83-68'lik galibiyet ile ayrılarak seriyi 2-1 kazandı ve yarı finale yükseldi. Bu sonuçla birlikte Anadolu Efes, yarı finalde Bahçeşehir Koleji'ni seride 2-0'la geçen Galatasaray NEF'in rakibi oldu.

(ÖZET) Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maç sonucu: 83-68

Anadolu Efes'te Micic ve Shane Larkin, 18'er sayı ile maçın en skorer isimleri olurken, Pınar Karşıyaka'da Brandon Roll 17 sayı ile mücadeleyi tamamladı.

Bilindiği üzere Anadolu Efes, çeyrek final serisinin ilk maçında Pınar Karşıyaka’yı Sinan Erdem Spor Salonu’nda 90-66 mağlup etmiş, ikinci maçı ise İzmir’de 79-73 kaybetmişti.

SALON: Sinan Erdem

HAKEMLER: Yener Yılmaz, Ali Serkan Emlek, Kaan Büyükçil

ANADOLU EFES: Micic 18, Beaubois 8, Bryant 13, Moerman 6, Pleiss 13, Larkin 18, Erten Gazi, Buğrahan Tuncer 5, Egemen Güven, Yiğitcan Saybir, Ömer Can İlyasoğlu 2

Haberin Devamı

PINAR KARŞIYAKA: Tyus 6, Taylor 12, Roll 17, Colson 13, M'Baye 15, Mahir Ağva 5, Can Korkmaz, Berkan Durmaz, Murat Göktaş, Ali Efe Barış

1'İNCİ PERİYOT: 28-18

İLK YARI: 45-42

3'ÜNCÜ PERİYOT: 64-59

YORUM YAZ