MENÜ

Özel Olimpiyatlar Futsal Turnuvası gerçekleştirildi!

Özel Olimpiyatlar Türkiye tarafından UPS ve Ünsped’in katkılarıyla düzenlenen “Özel Olimpiyatlar Futsal Turnuvası” özel sporculara unutulmaz bir deneyim sunmak üzere 14 Şubat 2024 tarihinde Ünsped Kültür ve Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi.

Özel Olimpiyatlar Futsal Turnuvası gerçekleştirildi!

Özel Olimpiyatlar Türkiye, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlediği turnuva kapsamında, özel gereksinimli bireyleri bir araya getirerek, sporun ve sevginin birleştirici gücü temasının ön plana çıkarıldığı bir organizasyon düzenledi. UPS ve Ünsped’in katkılarıyla düzenlenen Futsal Turnuvasına katılan Halit Ündeğer İlköğretim Okulu’nun öğrencileri tezahüratlarıyla özel sporculara destek verdiler.

Haberin Devamı

Spor ve sevginin bir araya geldiği turnuvada, özel sporculara Sevgililer Günü’ne özel kalpler hediye edildi. Ünsped Kültür ve Spor Kulübü’nde gerçekleşen bu anlamlı organizasyonda, 20özel ve 12 partner olmak üzere toplamda 32 sporcu birlikte yarışıp, eğlenmenin keyfini çıkardılar. Turnuvaya özel ve partner sporcuların yanı sıra Ünsped Spor ve Kültür Kulübü Genel Koordinatörü Semra Demirer, Özel Olimpiyatlar Türkiye Ülke Direktörü Murat Ağca, İletişim Direktörü Ebru Çıdal ve özel sporcularla birlikte sahaya çıkan UPS çalışanları da mücadeleye renk kattılar. Organizasyon madalya töreni ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Organizasyon sonunda özel sporcular bir kez daha kazanmanın değil yarışmanın önemli olduğunu kanıtladılar.

YORUM YAZ